Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Zarabianie przez internet?

15.12.2013 20:51
😊
1
zanonimizowany962215
1
Junior

Zarabianie przez internet?

Witam.
Dotyczy mnie dosyć ciężka sytuacja finansowa, a pracować jeszcze nie moge- jestem niepełnoletni i nawet jeżeli prawnie mogę np. roznosić ulotki to za bardzo ucierpiała by na tym moja edukacja na którą nie miał bym czasu.
W związku z powyższym moje pytanie brzmi- Jak można zarabiać przez internet? Bo skoro i tak spędzam codziennie pare godzin przed komputerem to moge to jakoś konstruktywnie wykorzystać. Chodzi mi bardziej o zarobki w granicy kilkudziesięciu-set zł miesięcznie. Z góry chce zaznaczyć że nie chodzi mi o coś na co trzeba poświęcić wiele czasu z początku bez profitów, a i tak w przyszłości jest to niepewne(czyt. np. YouTube).
A więc co jesteście w stanie doradzić/zaproponować?
Z góry dzięki za odpowiedzi.

15.12.2013 20:57
BloodPrince
2
odpowiedz
BloodPrince
181
Senator

dosyć ciężka sytuacja finansowa jestem niepełnoletni

Jakie możesz mieć wydatki hm? No błagam... poproś rodziców, a jak nie dadzą to trudno- życie.

15.12.2013 21:04
3
odpowiedz
zanonimizowany962215
1
Junior

Nie chodzi o to, że ja mam jakieś zachcianki. Nie opisuje sytuacji materialnej tylko swojej a całej rodziny. Nawet jeżeli chciałbym ciągnąć kase od rodziców to nie mam takiej możiwości...
Poza tym jeżeli nie chcesz odpowiedzieć mi na zadane pytanie to po co się udzielasz?

15.12.2013 21:07
Dark Crow
👍
4
odpowiedz
Dark Crow
146
Old Mans Child

Proponuje zrezygnować z na świadczenie usług telekomunikacyjnych, z l można zawsze korzystać w bibliotekach miejskich.

15.12.2013 23:30
5
odpowiedz
Haszon
136
Senator

Poszukaj ofert przepisywania tekstów, aktualizowania stron itp. Zawsze możesz też farmić golda w grach MMO, choć więcej, niż 3-4 stówy miesięcznie raczej nie wyciągniesz. Ale swoją drogą twierdzisz, że masz kilka godzin na siedzenie przed komputerem, a nie mógłbyś roznosić ulotek?

16.12.2013 00:08
6
odpowiedz
zanonimizowany952749
0
Pretorianin

World of warcraft nadal jest dobrym interesem wystarczy spojrzeć ile ludzi kupuje rafy gold itp

16.12.2013 00:56
CyberTron
7
odpowiedz
CyberTron
110
Imperator Wersalka

"spędzam codziennie parę godzin przed komputerem, to mogę je konstruktywnie wykorzystać"

Wykorzystaj je na edukację, na którą nie będziesz miał czasu podczas roznoszenia ulotek.

16.12.2013 01:13
hopkins
8
odpowiedz
hopkins
223
Zaczarowany

Skoro spedzasz pare godzin w internecie to rownie dobrze mozesz je spedzic roznoszac ulotki albo pizze...

16.12.2013 01:15
le'maadr
9
odpowiedz
le'maadr
35
tak bardzo zajebisty

> za bardzo ucierpiała by na tym moja edukacja na którą nie miał bym czasu.

> Bo skoro i tak spędzam codziennie pare godzin przed komputerem to moge to jakoś konstruktywnie wykorzystać.

jak masz bardzo ciężką sytuację finansową w rodzinie to rzucaj szkołę (wrócisz do niej później) i bierz się za normalną robotę na pełen etat, jak jesteś z dużego miasta to i po gimnazjum coś znajdziesz za minimalną krajową, pełnoletni być nie musisz jak będziesz robił na czarno

16.04.2014 11:22
10
odpowiedz
zanonimizowany991508
1
Junior
Image

Zarabiaj na sprzedaży gier na G2A.com
Witajcie!

Znalazłem w Internecie świetny serwis do zarabiania.

Jak to działa?
Zarabiamy na zakupach osoby, która zakupi jakąkolwiek grę na stronie g2a.com z naszego reflinka. Cookie trzyma się aż 2 lata.
Najlepsze jest to, że jeśli polecony zrobi już raz zakupy z Twojego linku jest on przypisywany do Twojego konta na stałe!

Ile mogę zarobić?
Przy każdym produkcie w sklepie są podane dokładne stawki jakie otrzymujemy gdy osoba przez nas polecona zrobi zakupy.

Ponadto możemy zarabiać na swoich poleconych!

Przykładowo:
Wysyłasz link na facebooku, kilkoro Twoich znajomych wchodzi na stronę i jedna tylko zakupuje grę. Dostajesz profit od tej jednej osoby od razu. Za tydzień lub dwa kolejna osoba ponownie trafia na g2a.com i zakupuje grę. Ponownie zostajesz nagrodzony.
A co jeśli owe osoby postanowią zarabiać tak jak Ty? Rejestrują się w ich programie partnerskim a Ty również masz z tego profity!

Poziom 1. Dostajesz 100% z zakupów bezpośrednio z Twojego linku
Poziom 2. Dostajesz 60% z zakupów z linku Twojego znajomego
Poziom 3. Dostajesz 40% z zakupów z linków poleconego Twojego znajomego

Po zarobieniu 5 euro możemy wymienić swoje pieniądze na kody rabatowe po 1 euro za sztukę!

Co weekend sa duże promocje!!!
Reflink: [link]

Forum: Zarabianie przez internet?