Zarabiaj dzięki procesorowi
Chciałbym wam przedstawić stronę na której można zarabiac używając samego procesora komputerowego :
https://minergate.com/a/ae3261d0486de07b3fbbb0c6
reflink
Zapisujecie się potwierdzacie emaila (ważne) bez tego nie będziecie mogli wypłacic pieniedzy.
A teraz najlepsze zarabianie:
-możecie pobrac program i go zainstalować bądź kopać na stronie (web mining ale wtedy wykorzystuje tylko 1 rdzeń procesora)
Jak wypłacać otóż odpowiem na wasze pytania trzeba w zależności od kopanej kryptowaluty opartej o skrypt cryptonote tylko CPU (czyli procesor) znaleźć portfel lub Market na którym wymienia sie krypto waluty na popularne Bitcoiny a dalej już jest prosto.
służę pomocą
ważne ( po np. pobraniu programu włącza on się na 100% CPU i GPU należy wyłączyć opcje GPU bo komputer się będzie mulił)
zarobki są dość dobre 24h kopania jakieś 0.50$ w zależności od procesora jesli macie intele to zarobicie jeszcze więcej niż ja , mam amd ok.
zarobki są dość dobre 24h kopania jakieś 0.50$
Czyli dziennie 2zł?
Dodaj do tego:
- szybszą eksploatację procka (bo ciągle w stressie),
- wyższy pobór prądu (jw. ciągle stress),
- no i przede wszystkim pobór prądu 24/7,
Jak na mój gust to wychodzisz na minus - i to sporo. Chyba że się machnąłeś z tymi 50 centami na dobę.
Co racja to racja ale ja wole zarabiac niż grać w gry
strata jest ale nie duża , zawsze nie trzeba używac wszystkich rdzeni procesora.
strata jest ale nie duża , zawsze nie trzeba używac wszystkich rdzeni procesora.
Aha.. Czyli mamy się cieszyć i korzystać z czegoś, bo strata nie jest zbyt duża. Spoko.
Kolejny baran który myśli że się dorobi na tych pseudo zarobkach! Odechce mu się jak mu komp się spali po miesiącu!