Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Zapraszam na ts3 klany/gildie/team i graczy

14.06.2016 12:42
1
nieZniszczalny123
2
Junior

Zapraszam na ts3 klany/gildie/team i graczy

Nazwa serwera: Ts3-gierkowy

Ip: 37.233.101.208

Co oferujemy:

Ilosc slotow: 32 za nie dlugo 512
 Serwer jest online: 24/7
 Profesjonalna i mila administracja.
 Szybkie lacze, dzieki czemu oferujemy bardzo niskie pingi.
 Nasi konsultanci to grupa doswiadczonych i kompetentnych osob, ktorzy swoje zadania traktuja bardzo powaznie co wplywa na renome naszego serwera.
 Najlepszy sprzet dedykowany.
 Najlepsze systemy zarzadzania i zabezpieczenia.
 Szybka i sprawna pomoc !

18.06.2016 22:35
2
odpowiedz
Pan Sofiu
1
Junior

Administracja naszego serwera:

[Właściciel] CyCu

[SSA] Zetsuxpl

[SA] Juliaa

[TSA] Franek

Witam wszystkich użytkowników forum, chciałem zaprosić wszystkich na publiczny serwer pod nazwą PMFS.PL gdzie liczą

się dla nas ludzie.

Nasz serwer został stworzony dla całej grupy społecznej użytkującej ten komunikator głosowy zaczynając od

początkujących dla na prawdę profesjonalnych użytkowników którzy stawiają na pierwszym miejscu doświadczenie

Administracji oraz stabilność serwera którą oferujemy z wielką przyjemnością i zaangażowaniem. Moje doświadczenie

związane z serwerami publicznymi sięga już około 12 lat gdzie zaczynałem zabawę jako Administrator największego

serwera w Polsce który stworzył konkurs pod nazwą Idol, ale jak widać bardzo dużo osób i serwerów spodobał się ten

pomysł i zaczęło tworzyć własne konkursy ale niestety ... nie tak efektywne jak nasz.

Więcej nie będę się rozpisywać na temat naszego serwera gdyż trzeba to zobaczyć na własne oczy i sprawdzić moje

doświadczenie związane z publicznymi serwerami nabytymi przez tyle lat. Dlatego gorąco wszystkich zapraszam na wspólną

rozmowę i zabawę oraz dołożymy wszelkich starań aby zaspokoić wasze potrzeby związane z komunikacją głosową oraz

zabawą który zaoferujemy w najbliższym czasie.

Nowa maszyna która zapewnia odpowiednie zabezpieczenie przed DDOS

Serwer działający nie przerwanie 24/7 UpTime 98% ( uwzględniamy przerwy techniczne )

Slotów w ilości 256 które zapewnią stabilne połączenia

Bezpieczeństwo, ping oraz brak lagów które zapewnią użytkownikom bez problemową komunikację

Kanały dla wszystkich którzy tego potrzebują !

Wiele stref które ułatwią poruszanie się po naszym serwerze !

Administracja zawsze pomocna, doświadczona i co najważniejsze z poczuciem humoru.

Bot który zapewni wam komfort użytkowania z naszego serwera

Liczne zabawy które będą organizowane w najbliższym czasie !

IP: PMFS.PL
Przekierowanie: [link]
Port: 9987

Forum: Zapraszam na ts3 klany/gildie/team i graczy