Link do kanału - [link]
Facebook - [link]
Ask - [link]
Twitter - [link]
Tumblr - [link]
Mój sprzęt - Obudowa Cooler Master
Karta Graficzna EVGA GeForce GTX 650 2GB
Procesor Intel i5 3,2 GhZ
Kość ram 8gb Kingston
Zasilacz 760 WATT
Płyta główna Asus P8Z77-VLX2
Witam was wszystkich bardzo gorąco. Z tej strony Borek. I chciałbym wam dziś zaprezentować swój kanał na YouTube. Działalność już trwa miesiąc ale mam mało widzów i chciałbym żeby ktoś mnie oglądał, doceniał. Pracuje jak mogę z całych sił. Aktualnie przechodzę gry takie jak : Splinter Cell Conviction, Far Cry 3, Metro Last Light. Jeżeli przejdę te gry będę robił gameplay'e z League Of Legends (LoL). Bardzo mi na tym zależy żeby ktoś od czasu do czasu oglądał mnie (najlepiej cały czas wtedy będę miał więcej werwy do pracy). I też nie pogardziłbym łapkami w górę i pozytywnymi komentarzami. Wiem, że teraz wybić się jest bardzo trudno i ogólnie jest lipa bo dużo ludzi jest takich jak ja. Odpalałem live na Twitchu. Ale lipnia jest. Mam internet 20 mb ale w mojej miejscowości nie mogę mieć lepszego internetu bo to można by tak powiedzieć takie troszeczku zadupicze jest. :) Ale jako tako da się tutaj żyć. Jestem nowym użytkownikiem na forum. Będę przychodził tutaj częściej żeby spojrzeć na innych nowo narodzonych YouTube'rów. Będę akceptował podpowiedzi od was tutaj wszystkich zgromadzonych na forum i brał od was porady. Jeżeli ktoś chce ze mną zagrać lub pogadać proszę napisz na pw ja nie gryzę :) Nikogo do niczego nie zmuszam ale jeżeli jesteś zainteresowany/a zasubskrybuj, oceń, pozytywny komentarz i oglądaj :) Zapraszam serdecznie cześć! :)
Kanał na YouTube to Borek6661
Nie.
Nie będziesz nowym Jokiem czy podobnym pajacem.
Nie będziesz miał z tego kasy.
Mało widzów? Widocznie jesteś słaby.
Żenująca, desperacka próba ratowania żenującego kanału na którym jest to samo co na pierdyliardzie innych.
Gejplejerzy.
JUTUBERZY! Liczy się pomysł! Nie wałkujcie tysięczny raz gejmplejów.
PiwnaRecenzja, RecenzjeHorrorow - ponad dwa tysiące subskrybentów jest, a wystarczyła im iskra oryginalności, nie "lecplejowanie"!
tarcza szmato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
[5]
Ten usmiech pedofila
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE