Siemanko !!!! Chciałbym was zaprosić na mój kanał YouTube. Ja dopiero zaczynam więc chciałbym żebyście ocenili mój kanał na razie mam mało gier ale z czasem będę nagrywał więcej :). Pewnie nie będzie widać linku który podam więc szukajcie mnie na Youtube pod nazwą HplayPL. Serdecznie Zapraszam :)
Kanał YouTube: [link]
Wpiszcie bez przerw
ht tp://w ww.youtube.com/chan nel/UCpf BEji0NZ ffS0j8K3wm CTA
już myślałem, że coś pozytywnego. A to znowu jakieś dziecnne reklamy, dziecinnych kanałów. Niema linku, a po opisie już wiem, że jakieś głupie lec pleje z gejkrafta i innych bzdur. Nie będziesz na tym ani grosza zarabiał jakk twój idol rock i jojo, zapomnij.
Minecraft i Battlefield
na razie mam mało gier ale z czasem będę nagrywał więcej :)
spoiler start
NIE :|
spoiler stop
Thermometrr=> z ręką na sercu- czy w ostatnim tysiącu kanałów zalinkowanych (w sensie 'promowanych') na tym forum było cokolwiek interesującego? Idąc dalej, czy wszystkie nie były tym samym miałem paździerzowym?
Poza tym- przeczytałeś [1]? Ni było linka ale jest nazwa kanału :)
cswthomas93pl->A dlaczego mu bronisz? Czemu się w ogóle rozporządzasz jego planami na przyszłość?
Znowu nie pokusiłeś się o to aby Twój post był chociaż odrobinę rzeczowy.
Serio zachowujesz się jak wioskowy głupek.
Możesz już więcej nie nagrywać. Albo zrobić kanał prywatny i pokazywać filmiki rodzinie i kolegom z gimbazy z którymi na przerwach przechwalacie się, który zrobił Minas Tirith w niższej skali.
Jj - szczerze mówiąc nie zaglądam raczej w te linki, na ogół. Jednak ocenianie kogoś bez zapoznania się z tematem raczej nie jest czymś dojrzałym. Może i wcześniejsze 100 kanałów niczym się nie wyróżniało, nie znaczy to, że tak samo jest w tym przypadku.
Co do nazwy - ominąłem, mea culpa :)
Niczego mu nie bronię.
Po co ma zaśmiecać już wystarczająco zaśmieconego yt? Jeszcze jakby miał jakąś oryginalną treść do przekazania - okej. Ale nie to, czego już jest pełno..
Udzieliłem się krótko, bo już naprawdę mam po dziurki w nosie tych wszystkich zagrajmerów. Ot co.
Tak ci zycie utrudniaja? Juz ty sie o YT nie martw, poradzi sobie bez Twojej troski :)
Jest taka zasada ktora warto sie kierowac - "Żyj i daj żyć innym".