Witam wszystkich mam do was takie pytani: czy ktoś kupował już cokolwiek przez stronę adidas.pl ??? ponieważ ja mam taki zamiar lecz nie jestem pewny jaką mam gwarancję że mnie nie oszukają ponieważ tam płaci się z góry a nie ma płatności przy odbiorze. A więc proszę o jak najszybsze odpowiedzi osób które dokonywały zakupu przez stronę http://www.adidas.pl
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Kup, zamów w autoryzowanym sklepie adidasa na allegro, jest ich kilka na allego, tam nie będzie problemu a warto, kilka razy zamawiałem.
Kupujesz przez oficjalna strone prodcuenta i pytasz czy cie oszukaja? Dobrze ty sie czujesz?
[2] Na allegro adidasa nie ma tego co bym chciał.
[3] wybacz że się pytam ale żyjemy czasach gdzie w internecie jest pełno oszustów i złodzieji którzy tylko wyłudzają pieniądze. Dlatego proszę o wyrozumiałość.
Więc jak z tą stroną ??? Ktoś zamawiał ???
O LOL. Typem boi się kupić przez oficjalną stronę Adidasa, znowu kolejny doradza mu zakup na allegro. :v
kolega jest chyba cyfrowo wykluczony
dokonałem w sieci z 250 zakupów i nigdy mnie nie oszukali, wystarczy elementarny instynkt samozachowawczy
tak, adidas.pl cie nie oszuka
ja tam bym na tych adidasow uwazal. na miescie kreca sie tacy z trzema paskami na bluzach, chyba po chemioterapii