Zakup auta przez ebay, POMOC

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
11.07.2013 19:32
admax94
1
odpowiedz
admax94
44
Bimbrownik

Zakup auta przez ebay, POMOC

Witam, może to zabrzmi głupio ale ostatnio natrafiłem na auto na stronce mobile.de o bardzo atrakcyjnej cenie, o połowie mniejszej niż w polsce. Auto stoi w szwecji, napisałem to właściciela, o dziwo dostałem szybką odpowiedź a mianowicie że auto jest do kupienia tylko po przez usluge ebay, żeby było bezpieczniej itp itd. I tu leży problem ponieważ kiedy odp. mu że nie bedzie dla mnie problemem przyjechanie do Szwecji, i obejrzenie tego auta, właściciel odp że to auto jest już w urzedzie celnym i czeka zapakowane na kupca. Czy jest to jakiś przekręt? Miał ktoś możę podobną sytuacje? Przepraszam za masło maślane ale bardzo zależy mi na szybkiej odpowiedzi

11.07.2013 19:34
2
odpowiedz
zanonimizowany145641
203
Legend

OCZYWISCIE, ze to oszustwo. Olać, zapomniec

11.07.2013 19:35
3
odpowiedz
zanonimizowany860688
3
Konsul

Pewnie scam.
Zgódź się na bezpieczną usługę ebay i dostaniesz fałszywe emaile z żadaniem wysłania kasy western unionem.

11.07.2013 19:36
4
odpowiedz
koksu121313
0
Konsul

Sam sobie odp nie chce być pojechał do Szwecji obejrzeć
Tylko przez E bay żę byś nie oglądał bo pewnie uszkodzony jak nie wiem co
Jakie by nie było kupno samochodu bez oglądania )D

11.07.2013 19:37
DM
5
odpowiedz
DM
231
AFO Neptune

GRYOnline.plTeam

auta w atrakcyjniej cenie sprzedają się na pniu wśród rodziny i znajomych
nikt nigdy, przenigdy nie sprzedaje auta taniej niż może z łatwością dostać - czemu tyle debili jeszcze w to wierzy...?

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl