Jeśli ktoś chciałby zagrać w Payday 2 kto nie ma z kim pograć chętnie zagram. Aktualnie w tą grę maniacze. Zagram z każdym nieważne w jakim wieku i z jakim doświadczeniem. Mogę zagrać dla szybkiego levela na cicho, lub na głośno jeśli ktoś woli.
Wiek i umiejętności bez znaczenia
Najchętniej pogram z osobami które dopiero uczą się w tą grę grać (lubię tłumaczyć :) ) oraz nie mają z kim pograć.
Chętni pisać:
Ja byłem maniakiem ponad rok temu (później przeprowadzka i inne priorytety) :) Chyba 700 godzin w to przegrałem. Bardzo, ale to bardzo ta gra mi się spodobała. Nie wiem w co jej było takiego, ale on-line spędziłem tylko przy dwóch grach tyle czasu, przy PD2 i Red Red Redemption na X360.
Nie dziwie się, że jesteś maniakiem tej gry :)
Hmm.. czy maniakiem? W tej chwili maniacze. Mam już koło 500 godzin. Jezcze nie zdobylem 25 infame wiec chetnie z kims zagram :) Ale tak jak pisałem najchetniej z graczami nowymi ktorzy dopiero co kupili sobie ta gre. Bardziej stawiam na zbijanie levela jak na razie :) Chciaz na ostro tez chetnie polece...
Także tak jak pisalem: nowicjusze moga pisac. Bez znaczenia wiek i doświadczenie :)
Jedna z nudniejszych strzelanek w jakie chyba kiedykolwiek grałem. Zero satysfakcji z trafienia kogoś, nie ciekawe mapy, durna wnerwiająca muzyka, która zamiast dawać napięcie tylko irytowała. Wygrałem klucz w jednym losowaniu pograłem na siłę może ze 3-4h i totalna porażka, żałuje teraz, że nie sprzedałem klucza.
Każdemu podoba się co innego. Gra jak dla mnie jest również jedną z nielicznych na które poświeciłem tak dużo czasu i tak bardzo mi się podoba. A co piratów - ja gram tylko przez steam.
Odświeżam temat.
Po długich staraniach w końcu udało mi sie zdobyć 25 infame :)
Nadal jednak mogę chętnie pograć z jakimś nowicjuszem.
Potrzebuje jednak jeszcze pomocy w dwóch sprawach:
1. Chętnych do robienia achivmentów. Mam sporo ich do zrobienia z podstawki, ale większość z osobami posiadającymi DLC
2. Potrzebuje pomocy osób naprawdę dobrych do zrobienia czterech misji na poziomie DW (Hoxtone Brekoaut i Hotline Miami - ProJob i zwykly). Mam kumpla jednego który radzi sobie na takich misjach, potrzebuje jeszcze pomocy dwóch osób naprawdę dobrych (celem wykonania tych misji zdobycie masek z DW). Podejrzewam że podstawą będą tutaj osoby posługujące się Dodge'm bo jak widzę kolesi z ciężkimi kamizelkami to aż mnie trzepie (co chwilę padają). Jakby ktoś był chętny pomóc piszcie. Najlepiej jeszcze żeby miał drugą osobę, ale nie koniecznie. Można zgrać się randomowo :)
Ja wróciłem do gry po tym jak przekonałem kilku znajomych do zakupu. Aktualnie dokupiłem kilka DLC (napady zakupię pewnie jutro). Zbliżam się dopiero co prawda do pierwszego Infame, ale i tak ogarniam znacznie więcej niż większość ogórków, które dołączają się niekiedy jak brakuje nam ludzi i odpalamy publiczne wejście. Wydaje mi się, że mógłbym zbudować nieco lepszy build, tak więc bardzo chętnie posłucham jakichś rad :-)
Nick na Steam: Arxel
Misje na DW już nieaktualne, jednak chętnie porobię achivmenty. Z początkującymi też chętnie zagram. Chętni piszcie do mnie na skype lub gg z pierwszego postu.
przegrać 250 h i stracić cały profil (po formacie komputera ) Bezcenne :'( . myślałem że się potne . Przegrałem w tą gre pełne satysfakcjonujące 250-260 h , i nie żałuję ani minuty , szczególnie że miałem z kim grać . Niestety straciłem profil i po prostu nie wytrzymałem tego że muszę od nowa grać będąc w 4 infamy :( . Mimo to polecam grę w 100% , pod warunkiem że ma się z kim (znajomym) grać :)
Temat odświeżam. Powróciłem do gry. Mogę pograć z jakimiś nowicjuszami w tej grze, ale szukam także dobrego, ogarniętego składu który pomoże wykonać misję Lab Rats na poziomie DW.
I w tej i w tej sytuacji piszcie do mnie śmiało. Wiek bez znaczenia.
gg: 36498638