Poszukuję dwóch rzeczy, zaginionych w odmętach internetu :) Może ktoś będzie w stanie mi pomóc, bo nie mogę zaznać spokoju od dłuższego czasu :D
1. Reklama Top Secret - wersja sprzed około 10 lat, bez cenzury. W tle leciała melodia bodajże "Little Less Conversation", a na reklamie jedna z dziewczyn zdejmuje bluzkę i zostaje topless - czarny pasek z cenzurą od początku do końca zakrywa... tylko bluzkę :)
2. Piosenka z jakiegoś programu młodzieżowego. Bardzo charakterystyczna melodia, która kojarzy mi się z programem typu Rower Błażeja. Nie mogę znaleźć nigdzie wejściówki właśnie z tego programu. Motyw, o który mi chodzi prawdopodobnie rozpoczynał program (a to nie była przypadkiem część informacyjna właśnie Roweru Błażeja?) Szorty. Niestety ani Szortów, ani Roweru nie mogę znaleźć...
W kwestii czołówki kojarzy mi się to: http://www.youtube.com/watch?v=vXvJSf1qCe4 (5-10-15). W kwestii reklamy... nic. A ładna dziewczyna tam była? :P
sekret mnicha -> druga zagadka rozwiązana, dzięki :D
A co do dziewczyny, to nie pamiętam już jej :( fajne cycki miała i chyba była dość ładna, skoro mi się podobała. Miałem wtedy może z 12 lat, więc w takim wieku każda z cyckiem na wierzchu mogła wydawać się ładna :P
To jest to [6] tylko, była też wersja gdzie ta panienka nie zasłaniała nic ręką, ta reklama leciała po 23 i pamiętam, że też się tym jarałem.
E tam mi się bardziej podobała, taka reklama jakiegoś dezodorantu chyba czy czegoś w tym stylu, gdzie dziewczyna pokazywała piersi (bodajże to była blondynka) i koło niej hydranty z wodą wybuchały, niczym z GTA. Możliwe, że ktoś kojarzy...
Reklamę kojarzę, chyba była na jasnym tle / jasna koszulka, dziewczyna dość drobna, nie wiem czy w ogóle było twarz widać, czy tylko cycki :D