Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: YupiZone - Graj, rozmawiaj, baw się!

28.03.2015 17:16
👍
1
PsychoGamer
1
Junior

YupiZone - Graj, rozmawiaj, baw się!

Cześć,
Ostatnio chciałem zagrać w jakieś gry fabularne typu Warhammer. Moim problemem jest brak znajomych którzy by grali w gry fabularne. Zacząłem szukać na necie osób które by chciały ze mną zagrać i trafiłem na YupiZone. To aplikacja dzięki której umówisz się z ludźmi na wspólną partyjkę w grę planszową, rpg i wideo. Udostępniam to ponieważ uważam że wiele osób mogłoby być zainteresowanymi tym pomysłem, a warto byłoby pokazać twórcą że ludziom przydałaby się taka apka. Zostawcie swoje opinie i podawajcie pomysły! Macie tu link do fanpage'a:Ostatnio chciałem zagrać w jakieś gry fabularne typu Warhammer. Moim problemem jest brak znajomych którzy by grali w gry fabularne. Zacząłem szukać na necie osób które by chciały ze mną zagrać i trafiłem na YupiZone. To aplikacja dzięki której umówisz się z ludźmi na wspólną partyjkę w grę planszową, rpg i wideo. Udostępniam to ponieważ uważam że wiele osób mogłoby być zainteresowanymi tym pomysłem, a warto byłoby pokazać twórcą że ludziom przydałaby się taka apka. Wejdźcie na fanpage na fb i zostawcie swoje opinie i podawajcie pomysły!

Forum: YupiZone - Graj, rozmawiaj, baw się!