Witam.
Słuchajcie, mam pewien problem, z którym nie wiem czy da się coś zrobić. Otóż chcę obejrzeć film, lecz uniemożliwia to brak dźwięku. Wideo normalnie się odtwarza. Wydaję mi się, że YT zablokował ścieżkę dźwiękową. I tutaj rodzi się moje pytanie - czy da się to jakoś obejść? Próbowałem już strony WebArchive i temu podobne. Głośniki są sprawne, tak samo najnowsze aktualizacje odpowiednich programów. Poniżej podam Wam link do materiału. Bardzo proszę o odpowiedź.
[link]
Pozdrawiam,
Bartosz
Miałeś tam jakąś muzykę dodawaną? U mnie też brak dźwięku. Oni z tym usuwaniem dźwięki przeginają.
Może właśnie dlatego. YouTube jest bardzo na to uczulony i nawet jak jest dodana jakaś muzyka do gry i ktoś np. w samochodzie sobie zapuści radyjko to potrafią ten fragment z muzyką usunąć. Nieraz czytałem komentarze YouTuberów że z tym to jest duży problem i właśnie starają się podczas nagrywania wyłączać wszelką muzykę.
Klip z 2012 roku więc nie dziwota, że dźwięku brak. Teraz w większości wypadków takie klipy albo mają reklamy z hajsem idącym do "twórcy muzyki" albo jest tylko wyciszony dany kawałek(content id zakłada się tylko na kawałek z dźwiękiem, a nie na cały klip). jedynie co możesz zrobić to napisać do Wujek Bohun i zapytać czy nie może zmienić ustawień w tym klipie(czyli pewnie dać hajs za reklamę z tego klipu dla twórcy utworu ) lub przesłać go na youtuba jeszcze raz bez muzy.