Mam wielki problem, ponieważ wszedłem na stronę gameloftu i zakupiłem SMS'em grę Driver San Francisco na moją Xperię X8 i po pobraniu pliku .apk i uruchomieniu go w explorerze wyświetla się komunikat, że mam za mało miejsca w telefonie! Na karcie pamięci mam wolne 212MB, a w telefonie 42,91MB i nie wiem, czy to wystarczy? Czuję się oszukany, bo zapłaciłem za tą grę 11zł i było wyraźnie pokazane, że ta gra jest na mój telefon. Ktoś poradzi, czy można coś zrobić?
Próbowałeś, nie wiem, zwolnić trochę miejsca w telefonie?
No tak wywaliłem kilka gier z android marketu i właśnie obecnie mam 42MB w telefonie i niby to nadal za mało...
No bez jaj, przecież max. pamięć telefonu w tym modelu to 128MB, więc wychodzi na to, że gameloft zrobił mnie w...
sam zrobiłeś się w ...
Sony ericsson zablokował mozliwość update'u softu X8 do 2.2, a ten właśnie update pozwala na instalowanie aplikacji na karcie pamięci, a nie w pamięci telefonu. Trzeba było doczytac, ile ten driver waży megabajtów...
Przecież masz kartę.
Po wywaleniu 3/4 tego co miałem na telefonie, jak i na karcie pamięci udało się to zainstalować.
[6] Fajnie, tylko, że nigdzie nie podali ILE ta gra będzie zajmować PO ZAINSTALOWANIU. Jedynie co widziałem, to ile zajmuje instalator, czyli 16MB.