Czy wszystkie egzemplarze wersji xbox 360 ARCADE posiadają wyjście HDMI? Czy są jakieś wyjątki i w niektórych arcade tego nie ma?
pierwsze Xboxy360 nie posiadały wyjścia HDMI, ale nie ma to nic wspólnego z wersją Arcade
Arcade to wersja wyposażenia konsoli
Czyli w Arcade jest wyjście HDMI?
AMDD --> Nie do końca tak jest, jak piszesz. Pierwsza rewizja (xenon) X360 nazywany była w sklepach core i premium. To były te bez wyjścia HDMI. W drugiej rewizji (zephyr) dodano wyjście hdmi, ale wraz z trzecią rewizją (falcon) nadal sprzedawano jako core/premium. W czwartej rewizji (jasper) model core został zastąpiony wersją arcade.
Tak więc, tak - każdy X360 arcade ma HDMI.
Wersja arcade awaryjna jest?
Prędzej czy później raczej padnie. Mi zdechł po 2 latach na RROD, ale był jeszcze na gwarancji. Od tamtej pory działa, choć z innymi problemami (umierający silniczek w tacce napędu).
Jeśli chcesz w tej chwili kupić Xboksa, to kup Slima albo Mini. Te już nie zdychają.
Czyli jednym słowem szukaj Jaspera albo slimki. Ja nadal mam Jaspera, chyba 5 lub 6 lat(nie pamiętam dokładnie ale był kupiony od razu po premierze Jasperów) i ani jednej awarii. Chociaż napęd długo już nie pociągnie. Miałem też core lub premium już nie pamiętam i padła po roku.