Cześć! Ściągnęłam gre dota 2 i grałam w nią z botami bo tak mi kolega doradził i po kilku dniach grałam normalnie na europejskim serwerze i nie było najgorzej ale polaków nie było żadnych i dowiedziałam się że jest taki czat w tej grze że można wejść na niego i wybrać polskę i tam polacy byli to zaczęłam z nimi grać i jak witałam ich przez mikrofon w grze to śmiali się ze mnie i pytali ile mam lat i myśleli no i powiedziałam że 10 i myśleli że ja chłopak to poprawiłam ich a oni ciongle mnie wyzywali np mówili - boże jakie dziecko! a taki jeden koleś po głosie był może na 17 lat i mówił przez mikrofon - ja pier.....le co za ku...a głupia! bo zginęłam raz bo we 3 wyszli na mnie i on też zginął i wtedy jeszcze mówił że jestem poje....na i żebym wyszła z gry, powtarzał to kilka razy. Później trochę był spokój i go zabili wtedy a ja zdonżyłam uciec i on wtedy krzyczał że powinnam ich bić i mówił że jestem dziw...ką ruch...aną przez starego i że mi reporta da i mówił do innych ludzi żeby mi też reporta dali. Zagrałam później jeszcze dwa razy i raz było trochę normalnie ale później znowu jakiś idiota mnie bardzo brzydko wyzywał. A ja chciałam tylko pograć! Czemu oni są tacy agresywni wszyscy i wyzywają mnie tylko? :( Ja chyba nie będę już grała z ludźmi z czata polskiego bo oni tylko wyzywają od najgorszych. Przecież dziewczyny też mogą w to grać więc czemu mnie wyzywają bardzo brzydko? Ja nigdy ich nie wyzywałam.
Mam dla Cb 1 rade... Poprostu nic nie mow.. Bo poo coo? poza tym na wiekoszosci serwerow mikro +16 lub po mutacji taa? Poprostu tu chodzi o to ze.... ,,Wieksi'' nie lubia małolatów.. I tyle ^^
Jesteś dzieckiem, bo masz 10 lat i może nie grasz jak należy. Inni gracze zamiast kulturalnie zwrócić Ci uwagę wolą wyzwać od najróżniejszych. Prosta rada - nie reaguj.
hopkins --> gdy dziewczyna sie podoba chłopcom to sie z nia droczą, ciągną za włosy albo zabierają kredki...
Dla ciebie to normalne zachowanie??
Dzieciaki są przeważnie głupie i okrutne w sieci, zwłaszcza gdy są anonimowe....
Jedna rada, taka jak wierzby;) z posta [2] - nie gadaj z nimi, nie ujawniaj wieku i tego że jesteś dziewczyną. Graj i nie przejmuj się bluzgami - to tylko przejaw bezsilności małych dupków.
Nie daj sobie zepsuć radości z zabawy, bo to tylko zabawa.
10 letnia dziewczynka której rodzice pozwolili pyknąć w dote z voice chatem? Do tego ta kobietka żali się obcym gościom na forum na którym jest dużo trolli jak np. PanEdmund? prowo ;)
PS. Aczkolwiek historia dobra
Ale przyznajcie, macie czasami ochotę zmaterializować się obok takiego dzieciaka z mikrofonem i zdzielić go po głowie, wyrzucając monitor przez okno?
hopkins-> Ja się tam nie znam, no ale nie wiem, czy akurat podoba im się 10-latka :P
Użyj funkcji wyciszania graczy, ci irytujący nie będą mogli się z Tobą komunikować zarówno głosowo, jak i pisemnie.
W każdym momencie gry możesz kliknąć na ikonkę dowolnego gracza i mu zamknąć japę na dobre.
Konto założone dzisiaj, post napisany w miarę normalną polszczyzną, ładnie zmodyfikowane by brzmiało jak wysławianie się dziecka, PROWO a wszyscy potulni jak baranki.
Bo to "dziewczyna". Kto wie czy ich nie przyszla kobita jak dorosnie.
To jest oczywisty fake...
Uznałbym to za prowo, gdyby nie jedenastoletni syn kolegi, który też pogrywa z pasją, akurat w LoL'a i nawet umie się podpisać.
Dinozaury ^_-
Mama ci pozwoliła odpalić komputer i grać z innymi dziecmi w Dotę ? No ładnie pilnują swojego dziecka.
i nawet umie się podpisać
i pewnie pisze bezbłędnie jak tu? ;)
lol
spoiler start
spoiler stop
Archeolog się znalazł.