Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: wynajmę Mieszkanie w WARSZAWIE

17.08.2016 20:53
Morbus
1
Morbus
244
settler

wynajmę Mieszkanie w WARSZAWIE

Witam :)
Jako że jestem na tym forum ładnych kilka lat.. to wiem że możecie pomóc w odnalezieniu taniego mieszkania.
Sytuacja wygląda tak :
młode małżeństwo szuka taniego mieszkania - z miejscem parkingowym.. - większych kryteriów nie mamy - miło będzie jeśli uda się znaleść coś co nie przypomina wewnątrz wczesnego PRL. Dzielnica jak najbliżej centrum - białołęką też nie pogardzimy..
Może ma ktoś jakieś informacje ? :P- o nas - bez nałogów, wypłacalni :P

17.08.2016 20:55
mohenjodaro
😉
2
odpowiedz
mohenjodaro
120
277 właściwy ranking

ja mam do wynajęcia... miejsce parkingowe w Warszawie w garażu przy ul. Żytniej
jakbys znalazl mieszkanie w okolicy, ale szukal parkingu

18.08.2016 08:56
dudek101
3
odpowiedz
dudek101
156
redneck

dalej od centrum niż białołęka to się już nie da :) gorszego dojazdu do centrum też ze świeczką szukać
rozważ też podwarszawskie miejscowości, szczególnie te przy liniach kolejowych
np. w godzinach szczytu z 'zielonej' białołęki dojazd do centrum, autem lub zbiorkomem potrafi zająć od godziny do dwu, z pruszkowa skm/km 15-20 minut (niestety lada chwila rusza remont linii kolejowej więc przez 2 lata będzie sajgon), wkd 20-25 minut, autem ok 30 minut
dobrze skomunikowane pociągami są też wg. mnie okolice piaseczna i legionowa ale poruszanie się autem do i z warszawy to horror

18.08.2016 09:17
Paudyn
4
odpowiedz
Paudyn
241
Kwisatz Haderach

Z racji faktu, ze to moje rodzinne miasto, nigdy nie musialem wynajmowac tu mieszkania, wiec nie znam realiow, ale jak widze ogloszenia udostepniane przez znajomych o dwoch pokojach na dalekich Bielanach, za ktore ktos zyczy sobie blisko 3 kafle (BEZ OPLAT) to zastanawiam sie, czy to oni upadli na glowe, czy tez faktycznie tyle sie teraz placi w stolicy za wynajem... W kazdym razie wyglada na to, ze tanio z garazem moze nie byc wcale takie proste :D

31.08.2016 18:51
Morbus
5
odpowiedz
Morbus
244
settler

Kawalerka na Woronicza została wynajęta ;) czy jest może jakiś sąsiad z GOLa?

Forum: wynajmę Mieszkanie w WARSZAWIE