Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: WYMIENIĘ - skiny CS GO - 3DS

28.03.2015 14:17
1
Hamud
4
Junior

WYMIENIĘ - skiny CS GO - 3DS

Witam,
Mam trochę nietypową propozycję, zainteresowało mnie Nintendo 3DS, które chciałbym nabyć więc wychodzę z następującą propozycją - mam skiny do CS GO o wartości sporo ponad 100 euro, takie jak AK Redline StatTrack czy chociażby Famasa Styx (pamiątkę). Moja propozycja jest taka: wymienię skiny za 3DS z grami lub 3DS XL

Jeżeli jest zapaleniec CS'a który ma 3DS a z niego nie korzysta - napisz, może się dogadamy. Moja propozycja jest autentyczna, jeżeli znajdzie się ktoś, kto taką wymianą byłby zainteresowany przeniesiemy rozmowę na Steam i tam omówimy szczegóły.

Mam nadzieję, że mój post nie łamie regulaminu forum.
Pozdrawiam

28.03.2015 16:10
2
odpowiedz
Haszon
136
Senator

Przez każdego zdrowo myślącego człowieka zostanie to uznane za podejrzaną transakcję. Skoro masz skiny warte ponad 100 euro, to dlaczego ich nie sprzedasz i nie kupisz sobie konsoli chociażby na allegro? Oczywiście nie twierdzę, że chcesz kogoś oszukać, ale każdy to tak odbierze.

28.03.2015 17:32
3
odpowiedz
Hamud
4
Junior

Wystawiłem na allegro i też mam lekkiego pietra, bo to działa w dwie strony. Równie dobrze ktoś kto jednak stwierdzi że sie wymieni, konsoli nie wyśle. Już wymieniałem skiny za golda w WoWie, więc ktoś może się skusi. Oby był również uczciwy

Forum: WYMIENIĘ - skiny CS GO - 3DS