Witam,
Mam trochę nietypową propozycję, zainteresowało mnie Nintendo 3DS, które chciałbym nabyć więc wychodzę z następującą propozycją - mam skiny do CS GO o wartości sporo ponad 100 euro, takie jak AK Redline StatTrack czy chociażby Famasa Styx (pamiątkę). Moja propozycja jest taka: wymienię skiny za 3DS z grami lub 3DS XL
Jeżeli jest zapaleniec CS'a który ma 3DS a z niego nie korzysta - napisz, może się dogadamy. Moja propozycja jest autentyczna, jeżeli znajdzie się ktoś, kto taką wymianą byłby zainteresowany przeniesiemy rozmowę na Steam i tam omówimy szczegóły.
Mam nadzieję, że mój post nie łamie regulaminu forum.
Pozdrawiam
Przez każdego zdrowo myślącego człowieka zostanie to uznane za podejrzaną transakcję. Skoro masz skiny warte ponad 100 euro, to dlaczego ich nie sprzedasz i nie kupisz sobie konsoli chociażby na allegro? Oczywiście nie twierdzę, że chcesz kogoś oszukać, ale każdy to tak odbierze.
Wystawiłem na allegro i też mam lekkiego pietra, bo to działa w dwie strony. Równie dobrze ktoś kto jednak stwierdzi że sie wymieni, konsoli nie wyśle. Już wymieniałem skiny za golda w WoWie, więc ktoś może się skusi. Oby był również uczciwy