Tak więc:
Postanowiłem wymienić swoje konto steam, ponieważ większość gier tam zawartych mi słabo działa ;( Na co wymienić ? Za konto, które niżej opiszę chciałbym 2 razy takie coś: ( jako, że jestem fanem World of Tanks )
http://allegro.pl/world-of-tanks-wot-czolg-kv-5-i2407719424.html
na konto moje i brata z tej gry.
Czyli razem 200 zł w zamian za takie konto STEAM zawierające: ( aha jeśli to co robię jest jakoś nie zgodne z regulaminem steam to nie ma tematu, ale chyba wymiana nie jest zabroniona )
- And Yet It Moves
- Call of Duty Modern Warfare 3
- Cogs
- Crayon Physics Deluxe
- Darkest Hour Europe 44-45
- Dead Space 2
- Farming Simulator 2011
- Half Life 2
- Half Life 2 Episode One
- Half Life 2 Episode Two
- Half Life 2 Lost Coast
- Hammerfight
- Left 4 Dead 2
- Medieval II Total War
- Medieval II total war kingdoms
- Napoleon Total War
- Portal
- Red Orchestra
- Rome Total War GOLD
- Saints Row 2
- VVVVVV
- Team Fortress 2
Wydaję mi się, że za taką cenę ( 2 czołgi ) takie konto to chyba nie jest zły interes.
Zainteresowanych zapraszam na gg ( tam się wszystko uzgodni ):
22525125
haha masz wyobraźnie.
Za taką kupę 200 pln LOL
edi:
dobrze piszesz... wydaje Ci się
Kupę? Jest CoD:MW3, jest Dead Speace 2, Half Lifey, Portal L4D2... Sam bym się skusił gdyby nie fakt, że część tych gier już mam
Bardziej niż cena za konto (nie przesadzajcie, jest MW3, jest Napoleon, L4D2, DS2...) mnie dziwi cena za pierdołę w postaci wirtualnego czołgu :)
jakby pare gier lekko zmodyfikować np portal 2 saints row 3 czy red orchestra 2 to może i byłoby warte 200 zł:)
Znajdę to konto i zgłoszę >:D
Poza tym, pomimo że gry tyle kosztują na steamie, to cena i tak spada drastycznie w dół jak chce się sprzedać.
Praktycznie wszystkie wymienione gry miały solidne promocje na Steam i można było kupić je za grosze.
Co wiecej, promocje takie pojawiają się co jakiś czas, więc jak ktoś jest cierpliwy, to w pól roku uzbiera te gry za niewielkie pieniądze i to na swoje główne konto Steam.
Heh. Wszystkie te gry już mi się znudziły. Połowa nie chodzi zbyt dobrze. Jak sprzedam za prawdziwe pieniądze to mi zbanują jak ktoś puści parę. Tak więc chociaż to...
jiser -> do zarabiania kredytów ;D taki słaby jest ?
To jest ktoś chętny ? Cena wcale nie jest taka zła. Ale jak nikogo nie będzie to trudno ;(
jj -> ale gry to też wirtualne: żołnierze, pojazdy, mapy. Chodzi o same wirtualne rzeczy ;)
up !
Nikt się nie skusi ? To naprawdę nie jest droga za takie konto ;)
weź człowieku ogarnij się i zamiast tych wirtualnych czołgów, chciej normalne pieniądze... 100 zeta za czołg w jakiejś grze, no ja cie nie moge.... :|
Poza tym do tych gier, które masz, jest tona różnych modów, z których przerobienie najlepszych zajmie ci całe wakacje jak nie dłużej....
no ale lepiej napierdalać w denne mmo wirtualnym tankiem w cenie jednej dobrej nowej gry albo pakietu starszych :|
w sumie twoje pieniądze i czas, więc rób co chcesz, ale musiałem się wyżalić :P
To jest okropnie drogo jak za takie konto :)
Nie chcę być gołosłowny:
- And Yet It Moves HIB
- Cogs HIB
- Crayon Physics Deluxe HIB
- Darkest Hour Europe 44-45 darmowa - wraz z RO
- Hammerfight HIB
- Red Orchestra darmowa - ewentualnie 1zł
- Saints Row 2 CD-A
- VVVVVV HIB
- Team Fortress 2 darmowa
Wszystko wymienione wyżej można kupić i dopisać do własnego konta za mniej więcej 5zł (1zł za HIB plus 1zł na Red Orchestra jeśli ktoś przegapił okazję). Już idąc daleko w stronę ustępstw i licząc cenę całego CD-A, wychodzi 17zł. Osobiście kupiłem na Allegro samą płytę z nieużytym kodem na SR2 za 3zł. Także 5zł spokojnie wystarczy.
- Half Life 2
- Half Life 2 Episode One
- Half Life 2 Episode Two
- Half Life 2 Lost Coast
- Portal
Te gry swego czasu można było wyrwać za darmo. Jeśli jednak komuś się nie poszczęściło - Portal - maks. 10zł, HL2 + HL2LC (+HL2:DM) - 17zł, HL2:EO + H:2:ET - maks. 34zł. Wychodzi 61zł.
Na chwilę obecną mamy 66zł (76zł licząc cenę CD-A z kiosku).
- Call of Duty Modern Warfare 3
- Dead Space 2
- Farming Simulator 2011
- Left 4 Dead 2
- Medieval II Total War
- Medieval II total war kingdoms
- Napoleon Total War
- Rome Total War GOLD
Jedyne więcej warte gry na koncie. Tutaj liczenie cen ze Steama mija się z celem, większość pojawiła się w specjalnych ofertach. Co by jednak być konsekwentnym załóżmy, że ktoś kupuje po dzisiejszych cenach - CoD - 59zł, DS2 - 29zł, L4D2 - 60zł, MIITW - 35zł, Napoleon 25zł. 200zł. Z tym co wyżej 266zł.
Jeśli ktoś poczeka na wyprzedaże i specjalne oferty - spokojnie zejdzie z całością poniżej 200zł. Może i 150 jeśli się poszczęści. Pomijając już fakt, że pewnie nikt nie ułoży dokładnie takiego zestawu, pominie co go nie interesuje dalej zmniejszając koszty. Dlatego też w pakiecie powinieneś dalej zjechać z ceny.
Dodatkowym argumentem, który przemawia niestety na Twoją niekorzyść jest podejście Steama do tego typu transakcji, a także to, że większość posiada już konta w serwisie i nie będzie miało ochoty na żonglerkę kontami.