Jako, że idą święta (chcę być szybsza niż reklama coca coli) postanowiłam założyć wątek dotyczący prezentów. Dostajemy je na różne okazje - święta, rocznice, imieniny, urodziny itp itd. Jako, że trochę głupio zapytać daną osobę, co by chciała dostać oraz trudno trafić w czyjś gust jeśli się go dobrze nie zna, często są one tandetne i niepotrzebne. A czy wy dostaliście kiedykolwiek coś, co naprawdę was zaskoczyło i ucieszyło? I jak wyobrażacie sobie swój idealny prezent?
Ja ucieszyłbym się gdybym dostał na gwiazdkę więcej czułych uczuć od mojej rodziny zamiast prezentów. W końcu w życiu ważne są dobre relacje i miłość do innych...
spoiler start
ale, żem walnął teksta ^^ btw. Ty mi tu nie mów o świętach ja jeszcze lipiec mam
spoiler stop
Morgoth* ---> dobrze napisałeś. Wiesz dlaczego dla starszych ludzi święta są tak ważne? Bo wiedzą już że jest ich zdecydowanie ograniczona ilość i każde kolejne zmniejszają ta liczbę o jeden. Także mówiąc na serio wyściskaj wszystkich z rodziny na święta.
Oczywiście się z wami zgadzam - takie relacje są naprawdę ważne, ale akurat w tym temacie nie chodzi tylko o święta, ale okazję dzięki którym możemy otrzymać jakiś prezent :)
Ja bym chciał dostać od redakcji MayClub, albo chociaż GOLMAX :)
Najlepszym prezentem, było:
spoiler start
Nie wiem :P
spoiler stop
Nie no, myślę że z 40 000 000 dolarów zaspokoiło by moje potrzeby. Przynajmniej te najbardziej podstawowe...
Dostac prace
5 miliardów $ było by wystarczające.
Na prezenty nigdy nie narzekałem. A to co chciałbym to przestac byc zakochanym (na czas szkolny^^), ładne perfumy i Battlefield 3.
Jako osoba, która nie przywiązuje nawet najmniejszej wagi do prezentów, na swoje ostatnie urodziny nie dostałem nic.
Lexus LFA albo chociaż Mercedes C-klasse AMG...