Hej :]
Obecnie posiadam Creative Fatality, ale niestety się zepsuły. Wina kabla, który się przeciął.
Szukam nowych w cenie ok.120zł-150zł. Najlepiej równie dobre co te Fatale lub lepsze (i chodzi mi tu o headset). Myślałem jeszcze nad połączeniem słuchawki + mikrofon np: Logitech USB Desktop Microphone i jakieś dobre słuchawki. ( Tylko jakie ? ) Ten mikrofon to koszt ok. 80zł więc na same słuchawki chciałbym przeznaczyć jakieś 120z.
Czyli:
Jaki polecacie headset ?
Jakie (same) słuchawki ?
;]
Wina kabla, który się przeciął.
Co za problem go zmienić?
W jakimkolwiek sklepie elektrycznym?
Zresztą po co kupować? Jak kabel jest przecięty, to lutownica i taśma izolacyjna w dłoń i po problemie.
Nieporadność młodego pokolenia jest porażająca...
Może być trochę trudno, bo kabel przeciął się przy samym przełączniku głośności ;/
No dobra, ale w sumie to odbiegamy od tematu bo chodziło mi o polecenie jakichś nowych słuchawek :) Te będę próbował naprawić ale i tak chciałem kupić nowe.
Też miałem Creative Fatality i też mi się kabel przerwał przy samym przełączniku głośności. Kumpel mi zlutował (sam nie mam lutownicy a poza tym już kiedyś lutował jakieś swoje słuchawki więc uznałem, że majac takie doświadczenie zlutuje porządnie). Niestety po tygodniu dźwięk znowu zniknął z jednego głośnika. Teraz leżą w szafie i czekają aż kupię lutownicę i sam je naprawię.
Na Ceneo są słuchawki Superlux HD681R ale to nie headset tylko zestaw Superlux HD681 + Zalman ZM-Mic1.
Na stronie Superlux jest headset HMC681 ale chyba nie można go kupić w Polsce.
W cenie 150 PLN masz Creative Tactic 3D Alpha z kartą dźwiękową. Całkiem ładnie grają :)