Witam za około 6,5 miesiąca wyjdzie nowa gra WWE Smackdown vs Raw 2012. W tym wątku mówimy to co chcemy aby się znajdowało w grze. Czyli staramy się podać jaki będzie roster jakie będą areny i jakie walki w nowej części Smackdown vs Raw 2012.
Ja Podam teraz areny i walki jakie chciałbym żeby były w grze:
Areny:
-Royal Rumble 2011
-Elimination Chamber 2011
-Wrestlemania 27
-Extreme Rules
-Over The Limit
-Fatal4 Way
-Money In The Bank
-SummerSlam
-Night Of Champions
-Hell In A Cell
-Bragging Rhights
-Survivor Series
-TLC
Nowe Walki: I Quit Match, Lumberjack Match, Ambulance Match, Buried Allive Match, 5 vs 5, 7 vs 7, handicap 5 vs1, 4 vs2, No Holds Barred Match tak żeby dało się walczyć w publiczności.
Roster podam póżniej jak ktoś zacznie się udzielać w ten wątek.
EDIT: Chciałbym też żeby w ringu mogło być nie 6 osób tylko 8 lub najlepiej 10. I wejścia w meczu Elimination Chamber.
Up
Ja chce Małysza i Pudziana
to zrób se CAWa :D
DB Mafia nie będzie Pudziana i Małysza;/. Ciekawi mnie jak to dokładnie z tym rosterem będzie i ciekawe czy ktoś tu będzie pisał czy dopiero za jakiś czas mam nadzieję ze kolejna część SVR będzie wreszcie taka jaką wszyscy chcą czyli bardzo dobra i żeby było można wreszcie się bić w publiczności i żeby się dało np tym kibicem uderzyć go.
Ja bym chciał żeby można był aktualizować przez sieć postacie , gale itp...
Również w road to wrestlemania chciałbym żeby była samowolka.Robisz co chcesz.Atakujesz przeciwnika w trakcie jego walki,Wchodził na gale kiedy chcę .Być wyrzuconym przez GM.
Najważniejsze żeby gra na konsole była po polski
maciejkl dobry pomysł ale czy tak zrobią to nie wiem trzeba jeszcze trochę poczekać i się o tym przekonamy co wyjdzie z tym RTWM i czy będą wszystkie postacie ale pewnie nie. Moim zdaniem jednak to mało realne że zrobią że możesz wejść na arenę kiedy masz ochotę pewnie jak zwykle wymyślą swoja nie za bardzo ciekawe historie i gra będzie pewnie miała brak strojów kilku zawodników i walk.
Mój Roster RAW:
-Alex Riley
-Alicia Fox
-Brie Bella
-Cm Punk
-Daniel Bryan
-DH Smith
-David Otunga
-Dolph Ziggler
-Evan Bourne
-Eve
-Gail Kim
-Goldust
-Husky Harris
-Jerry Lawler
-Jey Uso
-Jimmy Uso
-John Cena
-John Morrison
-Mark Henry
-Maryse
-Mason Ryan
-Melina
-Michael Cole
-Michael MCGillicutty
-Michael Tarver
-Mr Mcmahon
-Natalya
-Nikki Bella
-Primo
-R-Truth
-Randy Orton
-Santino Marella
-Sheamus
-Sin Cara
-Skip Sheffield
-Tamina
-Ted Dibiase
-The Great Khali
-The Miz
-Triple H
-Tyson Kidd
-Vickie Guerrero
-Vladimir Kozlov
-William Regal
-Yoshi Tatsu
-Zack Ryder
Smackdown:
-Alberto Del Rio
-Beth Phoenix
-Big Show
-Booker T
-Brodus Clay
-Chavo Guerrero
-Chris Masters
-Christian
-Cody Rhodes
-Curt Hawniks
-Drew Mcintyre
-Edge
-Ezekiel Jackson
-Heath Sleater
-Hornswoggle
-Jack Swagger
-JTG
-Justin Gabriel
-Kaitlyn
-Kane
-Kelly Kelly
-Kofi Kingston
-Layla
-Michelle McCool
-Rey Mysterio
-Ricardo Rodriguez
-Rosa Mendes
-Trent Barreta
-Tyler Reks
-Undertaker
-Wade Barrett
To mój roster wy też dawajcie swoje propozycje.
bogi1 wiem ale podałem tak przykładowo tylko. Bo z 2011 też tak robili że dawali roster a wystarczyło wejść na stronkę WWE.com. Ale i tak pewnie nie będzie takiego rosteru co podałem kilka osób zabraknie nowych walk pewnie nie dodadzą a stroje może dadzą z 10 stroi i tyle.
Ja bym chciał Nexusa i Corra.NXT.Też w NXY można tworzyć postacie i je dawać do NXT.
maciejkl The Corre będzie jako grupa w grze ale New Nexus nie bo się rozpadł a The Corre jest nadal. Mi bardziej zależy na The Corre bo tam są fajniejsi zawodnicy a w New Nexus tylko Mason Ryan taki sobie a reszta nuda oprócz leadera tej grupy Cm Punka. Zawodnicy Nexusa będą w grze raczej ale nie będzie ich strojów chyba bo nie ma już tej grupy a ciuchy The Corre powinny być. Mam nadzieję że będzie mogło być 10 w ringu i będzie handicap match 5 vs 1 5 naraz w ringu lub nie. Mogli by dać do gry legendy i divy legendy takie jak; Trish Stratush, Sable, Torrie Willson, Lita, Maria.
EDIT: Powinni zrobić entrance 4 w teamie np do walki 4 vs 1 że czterech na raz wchodzi coś w stylu The Corre.
Fajnie by było gdyby na walce mogły być 4 teag team i każdy na każdego.
maciejkl takiej walki raczej nie zrobią do Smackdown vs Raw 2012 (PS3).Chciałbym też bardzo taką walkę ale mam coś dosyć spore przeczucie że takiej walki w grze nie będzie. Ciekawe czy zrobią coś takiego że można chłopakiem bić Divę w Mixed Tag Team Match. Chciałbym bardzo też że podczas walki można siedzieć przy stole komentatorskim i nagle włączyć się do jakiejś walki. Bardzo bym też chciał mieć lepszy tryb online bo w Smackdown vs Raw 2011 ten tryb nie jest jakiś rewelacyjny dosyć często są lagi i się ciężko gra. THQ powinno postarać się coś zrobić z tym trybem online bo mnie to czasem denerwuje bardzo jak są lagi i mi się odechciewa grać ale muszę pochwalić THQ za jedną rzecz że do 2011 dodali nową psychikę i chwała im za to a więc niech teraz dodadzą do 2012 wszystkie gwiazdy stroje areny z 5 nowych walk i to że może być 10 w ringu i to że można się nagle w mieszać do tej walki jak się siedzi przy stole komentatorskim. Mam nadzieję że wreszcie zrobią tą grę taka jaka powinna być zawsze i niech do 2012 zrobią 4 paczki DLC i tak żeby w każdej paczce były po 4 gwiazdy i jakaś Diva Legendarna np; Lita, Trish Stratus, Sable, Candice Michelle,Torrie Willson,Maria i w każdej paczce DLC jakieś 2/3 stroje. W 2011 DLC nie były za bardzo ciekawe tylko DLC#2 fajne i w DLC#3 jedynie fajna była arena WCW. Mam nadzieję bardzo wielką że moje propozycje będą w 2012 chociaż nie wszystko wymieniłem to co bym chciał bo wiadomo że jak bym chciał wszystko to co ja sobie życzę to by nie dali rady zrobić tego przez rok.
właśnie.nA rtw POWINNO BYĆ JAK JA MÓWIŁEM I TY.tylko tego wszystkiego nie mogą dać ponieważ gdyby wszystko było to co z dalszymi częściami?.Tylko my piszemy to jak byś chciał popisać o wwe itp.. to masz mój numer gg
33133812
napisz jak coś
maciejkl napisałem ci na Gadu Gadu. No nic trzeba czekać te pół roku i mieć nadzieję że zrobią fajną grę. Może coś z tego co chcemy dodadzą do kolejnej części ale to się dopiero dowiemy za jakiś czas myślę że jakoś w wakacje podadzą co powinno być w grze jakie walki gwiazdy stroje. Mam nadzieję że warto będzie poczekać na kolejną część że dostaniemy coś wyjątkowego co będzie wreszcie ciekawe. Niech zmienią historię Road To Wrestlemanii i w WWE Universe dopracują też żeby częściej były jakieś ataki np. coś w stylu The Corre lub New Nexus.
EDIT: Mam nadzieję że dodadzą też opcję tworzenia pasów i możliwość porozmawiania z gwiazdami w szatni ale nie w RTWM tylko w WWE Universe że np w tym trybie przed walką można poprosić kogoś żeby był naszym pomocnikiem lub poprosić jakąś Divę żeby była naszą dziewczyną to by było bardzo ciekawe.
SvR 2012
byoby o niebo lepsze jezeli byoby czasami po walce jak Alberto lub np. Randy Orton sprzeda kopniaka w czaszke lub Alberto zrobil Cross Arm Breakera i bylo by to pokazane jako filmik no np zrobił by to swojemu wrogowi co nie ... i zawodnk ktrory otrzma taki finisher znoszonz na noszach
i wypad na kilka miesiecy ...
coolers o zapomniałem właśnie o tym. Mogli by właśnie coś takiego zrobić ale czy to zrobią to się okaże.Chciałbym bardzo żeby w tej nowej części jak to już pisałem był cały roster wszystkie areny i stroje. Mogli by dodać coś dla fanów jakieś nowe walki i coś takiego że można zniszczyć ring tak jak Nexus gdy miał swój Debiut 7 Czerwca 2010 roku.Podczas tworzenia nowej gwiazdy mogła by być opcja stworzenia Mini-Tronu.Chciałbym żeby w walce Falls Count Anywhere było można walczyć w publiczności a także w szatniach.No nic trzeba poczekać te pół roku aż gra zostanie wydana i się okaże co fajnego dodadzą.
Dobre :D
Może być też Draft dzięki któremu gwiazdy przechodza do innych rosterów a nie samemu zmieniać...
Mogliby także dodać tryb kontrowania finisherów a między innymi gdy orton i Cena mają finishera jednocześnie i Cena robi Attitude Adjustment i dało by zzdążyć nacisnąć R2 na padzie to Orton ribi RkO tak samo jak Dolph robiłby ZigZaka czy Air Bourne lub nawet Spear :D
Oraz robić czasami walki Mistrz vs Mistrz na smackdown czy raw .. i po walce np: John Cena (c) vs John Morrison na raw i jak wygra Cena to trzyma pas w ręku ...
dla mnie najważniejszy jest hardcore :P
mam nadzieje że w smackdown vs raw 2012 nie będzie trzeba jakiegos kodu do DLC.Chciałbym też aby umieścili z 30 legend między innymi Hulk Hogan,Bam-Bam Big Below,The Rock,Stone Cold i aby dali nie ring TEN który jest współcześnie tylko ten który był w 80,70 roku najlepiej by było aby nie było postaci do pobrania.Również dobrze by było,aby np.było takie cos jak OLD Undertaker lub każda postać miała każdy swój ubiur od najstarszego po najnowszy.a w robieniu swojego wlasnego meczu bylo więcej opcji np. ilość osób zasady i wiele wiele innych.A po za tym nie moge sie kurwa doczekac premiery w dzien swiatowej już bede napierdalał
PS3NAJLEPSZE ja mało wierzę w to że zrobią najstarsze i najnowsze stroje firma THQ dosyć często zawodzi bo nie dodają fajnych rzeczy. Postacie jakieś na pewno będą do pobrania DLC Pack na Xbox360 i PS3 musi być w 2011 było w 2012 też, tylko mogli by te DLC robić z większym sensem.To co powiedział coolers mogli by zrobić coś takiego ale to raczej wypada ale może w 2014/2015 zrobią taką kontrę z finishera na finisher.Draft mógłby też być robiony że jakiegoś dnia się on odbywa i jest losowanie. Mi najbardziej jednak zależy na Tworzeniu Pasów Tag Team walce w publiczności i ogólnie po całej arenie możliwość zdobycia jakiejś dziewczyny aby były naszą Menagerką albo żeby było można z nią się ożenić jak by to zrobili to by było dopiero coś czym by firma THQ zaskoczyła wszystkich fanów SVR.Ale niestety gra wyjdzie dopiero za pół roku ale mam nadzieję że dodadzą dużo nowych rzeczy.Mogli by się też postarać poprawić Tryb On-Line, ale czy tak zrobią pożyjemy zobaczymy.
mogliby dopracowac finishery a np . (Orton gdy robi RkO [Viper Rko w grze] to uderza pięściami o mate ; Kofi jak robi Trouble in paradise to jest filmik jak klaska rekoma i bierze rozbieg; Morrrison za szybko robi Starship Payne-w rzeczywistosci jak robi to się troche zastanowi gdzie leży przeciwnik i w ogóle ;
Brakuje strasznie dużo akcji a między innymi proto bomb Ceny bo to co jest w grze to żart :/
,buldog edg'a i jego dźwignia na nogi, choke slam- w rzeczywistosci to jak robią choke slama to zawodnicy po nim nie robią fikołka a wiem bo WWE oglądam non stop !,
I W OGÓLE DOPRACOWAC WSZYSTKE FINISHERY ! ! !
Coolers mogli by wszystkie finishery dopracować ale my tylko mówimy propozycje, ale mam nadzieję że coś poprawią a nie że dodadzą kilka gwiazd i aren.Wszystko będzie wiadomo już mam nadzieję za nie długi czas.Miejmy nadzieję że dodadzą nowe walki dopracowane akcje kończące oraz niech poprawią trochę tryb Universe, i przydała by się większa możliwość akcji hardcore.
ja bym jeszcze chciał żeby do trybu highlight rell można było dodawać klipy z różnych walk, a nie z tylko jednej :)
Gra nie będzie nosiła nazwy WWE SmackDown vs. Raw 2012 tylko WWE 12 ponieważ THQ postanowiło skrócić nazwę dla tej gry.Gra będzie wydana 22 Listopada w U.S.A a 25 Listopada w Polsce.Czyli gra będzie wydana o jeden miesiąc później niż zwykle.Bo była wydawana na sprzedaż pod koniec Października.
EDIT:Ale nie jest to do końca pewne czy zmienią nazwę tej gry ale raczej tak się stanie.
Ja to się nie mogę doczekać tej gry chociaż nie wiadomo czy dodadzą dużo nowych rzeczy.Chciałbym już bardzo zobaczyć jakieś wejścia niektórych zawodników.
Wiele oczekujemy a ile im pomagamy.Gdyby dali wszystko co chcemy to co innego mogliby wymyśleć w kolejnych częściach?Ja czekam.Jak ktoś wie gdzie można kupić przed premierą a tanio na konsole ps3.To niech isze na gg
33133812
Tytuł gry jest zły. Ostatnią częścią pod tą nazwą było SmackDown v. RAW 2011. Powinno być W.W.E'12. Nazwę gry zmienili, ale żadnych większych zmian niestety nie było.