Już jeden dzień pozostał do inauguracji największej imprezy w historii naszego kraju :) I oczywiście czas dopingować naszych Polaków. Odłożyć na bok krytykę i hejtowanie i wspierać naszą drużynę.
Stąd mój pomysł, by każdy dołożył do swojego avatara coś narodowego :) Może być flaga, moze być godło, napis "Do boju Polska". Cokolwiek :)
Co wy na to?
Liczę, że forumowi graficy pomogą tym, którzy sami niezbyt umieją coś ładnego dołożyć :)
DO BOJU POLSKA!
Już jeden dzień pozostał do inauguracji największej imprezy w historii naszego kraju :
SKąd wiesz, że nie dostaniemy w przyszłości mistrzostw świata albo olimpiady?
W dotychczasowej historii naszego kraju
lol a to jest cos takiego jak "przyszła" historia?
Limbo92-> fail
[3]
ja jebe, chyba logicznym jest ze mowiac o historii, mowi sie o okresie, ktory, uwaga uwaga, juz sie zakonczyl ._.
Mi sie ten pomysl podoba!
Zobaczcie jaka z tej okazji przygotowalem flage :)
<<<<<<<<
Trzeba hejtować dalej!
Nam potrzebny jest prawdziwy sport jakim są wyścigi samochodowe a nie taki coś...
Najważniejszy był rozwój Polski i Ukrainy a nie jakieś Euro.
Równie burackie co powiewające flagi przy samochodach.
15-> burackie było zachowanie kiboli Wisły na treningu Holendrów.
Limbo92 => a czemu nie: w dotychczasowej historii która już się odbyła?
Na lekcjach historii w szkole uczyłeś się o przyszłości?
[16]
Może, nie wiem. Nie widziałem i nie interesuje mnie to.
Mnie jedynie śmieszy ten Wasz patriotyzm na 5 minut. Gdy trzeba, to macie go w dupie, a "jednoczycie" się przy okazji Euro 2012, gdzie głównym celem było zdobycie pieniędzy na rozwój infrastruktury, a nie organizowanie światowej imprezy sportowej. Euro się skończy i dalej będziecie się ruchali, jak to tylko możliwe.
Równie burackie co powiewające flagi przy samochodach.
Dlaczego to jest burackie?
snopek9
Mój post nad Twoim. Dlatego...
flaga przy samochodzie to patriotyzm
[19] Bo Polska nie jest ważna? UE, Europa? Jeden świat? Trzeba zglobalizować świat a nie pokazywać flagę swojego kraiku, to naprawdę w niczym nie pomorze,
snopek9
Mój post nad Twoim. Dlatego...
Ktory to post napisalismy w tym samym czasie.
No ale odpowiem na to tak.
Zly czlowiek nie zmieni sie w dobrego poprzez jeden dobry uczynek, ale ten dobry uczynek nigdy nie bedzie zly.
Mnie jedynie śmieszy ten Wasz patriotyzm na 5 minut. Gdy trzeba, to macie go w dupie, a "jednoczycie" się przy okazji Euro 2012, gdzie głównym celem było zdobycie pieniędzy na rozwój infrastruktury, a nie organizowanie światowej imprezy sportowej. Euro się skończy i dalej będziecie się ruchali, jak to tylko możliwe.
A kiedy trzeba go manifestować? Mamy iść na wojnę?
Mnie tam bawi to wielkie oburzenia na flagi przy samochodach. No jak tak można, flagi z Lidla za 2 złote?! Mi się to bardzo podoba, taka solidarność. Byle tylko były to flagi, a nie płachty Tyskiego.
Goozys[DEA] -> Mów za siebie. Ja zawsze kibicuje NASZYM, bez wzgledu na dziedzinę "rywalizacji" i nie mam na mysli tylko sportu :)
Piłka to sport narodowy. Euro rozgrywane u nas. Będziemy się wspolnie cieszyc i plakać. To jest fajne. O! :D
czy na czas imprezy mam zminic avatar
promilus1
Dla mnie kiedyś flaga polska miała pewną wartość, właśnie taką patriotyczną. Był okres, że nie wolno było wywieszać ich w oknach, a ludzie i tak to robili. Za to ceniłem właśnie takich ludzi, że ten kawałek biało-czerwonego materiału był dla nich bardzo ważny i świadczył o tym, że Polska jako naród i kraj jest ich miejscem. Są odpowiednie święta by manifestować patriotyzm i nie musi to od razu być wojna.
Wielka_Wieśniara
Zawsze mówię wyłącznie za siebie.
[21]
Bardziej "czytam i kupuję Gazetę Wyborczą", niż patriotyzm.
Goozys[DEA] > przesdzasz
ta cała otoczka ma mało wspólnego z patriotyzmem.
ludzie wspieraja druzyne narodowa symbolami narodowymi
czym maja niby to robic ? tą kurą PZPNu ?
Piłka to sport narodowy. Euro rozgrywane u nas. Będziemy się wspolnie cieszyc i plakać. To jest fajne. O! :D
Jedni będą się cieszyli wku**iając drugich którzy mają już dość euro. Euro rozgrywane u nas. Nie wyjdziemy z grupy. Będą puszczane 24/7 programy sportowe w których będzie dyskusja co poszło nie tak i kto został kupiony. Wrócimy do smoleńska.
30-> to dopiero bedzie, a Ty już musisz marudzic i wkur**** innych?
[4][5][6][7]
Na lekcjach historii w szkole uczyłeś się o przyszłości?
No nie...
[30]
Najpierw zobacz, a potem komentuj. Chciałbym zobaczyć twój pysk i innych 'anty' reprezentacji, jak Polacy wyjdą z grupy. A na 85% jestem pewny, że wyjdą
ja nawet jestem pewny ( na kilka %) że zdobędziemy medal
15-> burackie było zachowanie kiboli Wisły na treningu Holendrów.
No a co zrobili? Wyrazili zdanie jakie popierają wszystkie organizacje kibicowskie w całym kraju.
Zachowali się niekulturalnie :)
Znaczy wszyscy pier**** Euro? Jak juz to kibolskie organizacje, bo kibice to to nie sa.
Może powiesz mi co jest złego w Euro, że tak przeszkadza prawdziwym kibicom? I czemu zawracaja sobie głowę chodzac na treningi ktore ich nie interesuja i nie poczekaja do rozpoczecia sezonu ligowego? Teraz maja znakomita okazje odpoczać. Chyba, ze sa tak hipsterscy, ze musza zamanifestowac swoja odmiennosc. Sadze ze wladze miast pozwola im to pokazac na ulicach podczas czegosc na wzor parady rownosci.
Znaczy wszyscy pier**** Euro?
Prawdziwi kibice tak, pikniki są natomiast rozradowane.
Może powiesz mi co jest złego w Euro, że tak przeszkadza prawdziwym kibicom?
http://www.weszlo.com/news/10423-Fuck_Euro_czyli_o_co_tu_tak_naprawde_chodzi
No a co zrobili? Wyrazili zdanie jakie popierają wszystkie organizacje kibicowskie w całym kraju.
Kogo obchodzi ich zdanie? Kibole to dno
PRAWDZIWI KIBICE, BO PADNE.
Znaczy wszyscy pier**** Euro?
Prawdziwi kibice tak, pikniki są natomiast rozradowane.
Super, na szczęście "prawdziwi kibice"* zostaną w domach, niech tam sobie hejtują w zaciszu swoich czterech ścian.
Ja z wielką niecierpliwością czekam na EURO i strasznie się cieszę, że jest w Polsce. I z wielką przyjemnością będę oglądał wszystkie mecze wszystkich drużyn, kibicował Polakom, a na Polska - Czechy dopingował na stadionie.
* - zawsze mnie rozwala określenie "prawdziwy". Są prawdziwi Polacy, kibice, gracze - urocze i rozczulające, jak ktoś samemu nadaje sobie łatkę "prawdziwości", odmawiając tego innym :)
Te flagi, ktorymi ludzie chca demonstrowac jakas tam forme zjednoczenia i poparcia dla reprezentacji tak niektorym stoja koscia w gardle, ze az sobie taka kupie jutro :)
Ci "Prawdziwi kibice" bojkutujacy Euro to w wiekszosci ludzie ktorzy nie maja pojecia nawet kto gra w Reprezentacji, ich interesuje co innego - wyladowanie sie. Niestety taka impreza jak Euro im tego nie umozliwia bo nie maja mozliwosci sie zorganizowac bo jest taka a nmie inna metoda sprzedazy biletow.
[44] J/w. Dotąd nie miałem, ale jutro montuję do samochodu.
Chciałbym zobaczyć twój pysk i innych 'anty' reprezentacji, jak Polacy wyjdą z grupy. A na 85% jestem pewny, że wyjdą
Moja mina będzie wyglądała tak jak obecnie. Czyli niewzruszona.
A ja troszkę offtopne - Lukis, zajrzyj na lastfm jakbyś mógł, byłbym wdzięczny :)
pozdrawiam i trzymam kciuki za naszych
edyt. A flaga Tyskiego wisi od tygodnia na balkonie :)
Ci "Prawdziwi kibice" bojkutujacy Euro to w wiekszosci ludzie ktorzy nie maja pojecia nawet kto gra w Reprezentacji
Właśnie jest zupełnie odwrotnie. Pikniki mają to w nosie bo gra "Polska" ale prawdziwi kibice wiedzą, że to tylko zbieranina Niemców i Francuzów, to nie Nasza drużyna.
Podsumowując: Euro to komercyjne przedsięwzięcie, które z prawdziwie piłkarską atmosferą nie ma wiele wspólnego.
Mnie tez sie nie podoba, że graja "naciagani" Polacy, ale lepsze pikniki na trubunach niz chamówa, ktora pluje na kobiete i bije faceta ktory przyszedł ubrany na biało-czerwono z dzieckiem na mecz.
Im mniej patologii tym lepiej :)
Podsumowując: Euro to komercyjne przedsięwzięcie, które z prawdziwie piłkarską atmosferą nie ma wiele wspólnego.
Ale czy Liga Mistrzów i Mistrzostwa Świata są mniej komercyjnymi przedsięwzięciami?
Po za tym ta "zbieranina" ma nazwiska - Polański, Matuszczyk. Każdy z tych piłkarzy ma polskie korzenie. Jeśli tak ma się przejawiać wasz patriotyzm, ja nie nazwałbym tego patriotyzmem, tylko szowinizmem narodowościowym.
Właśnie wróciłem spod Narodowego. Oj już się dzieje...koszulka w budzie pod stadionem, w marketach bez nadruku za 9 zł, tu w barwach RP za...40 zł. Polak, kuźwa, potrafi !