Witam
Czy jest we Wrocławiu jakiś sklep gdzie można kupić w normalnych cenach gry na PC?
Wiadomo Empik/Media/Saturn itp wybór maja spory jednak ceny również.
Poszukuje takiego sklepu gdzie można wejść pooglądać co nowego czasem trafić na jakąś ciekawa promocje itp.
Rob tak jak ja u siebie w Poznaniu. Empik/Media/Saturn mam najbliżej więc robię tam zwiad, a gry kupuję zwykle na gram pe-el /Origin/Steam.
Co do promocji... ostatnio najlepsze okazję, jeśli chodzi o gry pudełkowe, są w... Biedronce. Przykre i prawdziwe.
Ja jestem wielkim fanem pudełek. jestem w stanie zapłacić te 20zł więcej ale mieć na półce ładne pudełko z gra :)
Z grami na konsole nie ma problemu są sklepy typowo z grami używanymi/nowymi jednak rynek PC (nowości) leży
Nie jestem z Wrocławia, ale jakbym miał kupować gry to z pewnością w Saturnie.
W Łódzkim Saturnie (Port Łódź) można kupić nowe gry po dość niskim cenach.
Zakładam, że we Wrocławiu jest podobnie.
Dajmy na to Dishonored.
W Empiku kosztuje u mnie 130 złotych.
W Saturnie taka sama gra jest za 70 złotych .. oszczędzam 6 dyszek.
Za te 6 dyszek mogę kupić kolejną dobrą grę.
Dość niskie ceny nie tyczą się tylko nowych gier.
Często można znaleźć wiele gier w koszach obok półek.
Są po niskich cenach do 30 złotych max i czasem można nabyć coś rzadkiego :)
Mam na myśli po prostu edycję premierową jakiejś starszej dobrej gry.
Podobnie jest w Media Markt ale tu już mniej takich "wypasionych" promocji.
A może ktoś ma tu namiary na jakiś dobry sklep w Poznaniu? Może jakiś punkt z używanymi gram na konsole?
Ogolnie z tymi sklepam jest ciezka sytuacja, w Bydgoszczy poza Empikem/Saturnem/Media mozna tylko dorwac uzywki konsolowe w paru malych punktach, a nowych na PC nigdzie poza wymieniona wyzej trojka nie ma. Pozostaje amazon,ultima i zamowienie wysylki w innych podobnych sklepach.