Regulamin:
1. Rozmawiamy tu o wrestlingu.
2. Nie spamujemy - używamy edycji.
3. Staramy się nie wykraczać poza szeroko pojmowany temat wrestlingu.
4. Typowanie gal zaczynamy na dwa dni przed nią, tj. od piątku do niedzieli.
5. Wszelkie rozmowy o "zmianach nicków" itp. nie będą tolerowane.
6. Nową część robimy po 100 postach.
7. Każdy ma prawo do własnego zdania - pamiętajmy.
8. Lepiej pisać dużo, niż na siłę wrzucać jedno zdanie.
9. Regulaminu NALEŻY (!) przestrzegać.
Wątek Typera:
https://www.gry-online.pl/forum/typer-wrestlingowy-13-elimination-chamber-wrestlemania-29-extreme/z8bf4a9b?N=1
Na tym forum możemy oglądać gale WWE i TNA :
http://www.desirulez.net
Gale live można oglądać tutaj:
http://www.thefirstrow.eu/sport/boxing-wwe-ufc.html
PLEBISCYTY:
Najlepsze GOLowe theme zawodnika WWE/WWF/TNA: If You Smell... (Remix) - The Rock [seba920602] http://www.youtube.com/watch?v=Z8JnBtWGGfE
Najlepsze GOLowe theme PPV: Monster - Hell In A Cell 2009 [Rated R Superstar] - http://www.youtube.com/watch?v=1mjlM_RnsVE
Najlepszy GOLowy finisher: Stone Cold Stunner - Stone Cold Steve Austin [STypoL9] http://www.youtube.com/watch?v=dGaoKz6i_Ms
Najlepsze GOLowe theme zawodnika WWE/WWF/TNA (Edycja 2): Cult of Personality - CM Punk [adamk1] - http://www.youtube.com/watch?v=PqUl6n92DJg
Moment w wrestlingu, który zapamiętamy (Cz. 1-50): Odejście HBK po przegranym pojedynku o karierę na WM [Devorels] - http://www.youtube.com/watch?v=0TTVNgDQqv0
Najlepsza WrestleMania w historii (1-28): WrestleMania X-Seven (2001) - http://en.wikipedia.org/wiki/WrestleMania_X-Seven
Najlepszy GOLowy finisher (Edycja 2): Sweet Chin Music - Shawn Michaels [super es] - http://www.youtube.com/watch?v=6MI9uI-QsMM
Najlepszy Royal Rumble Match w historii (1988-2012): Royal Rumble (2008) - http://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Rumble_%282008%29
WRESTLER MIESIĄCA:
Lipiec 2012 - Austin Aries
Sierpień 2012 - CM Punk
Wrzesień 2012 - Kane & Daniel Bryan (Team Hell No)
Październik 2012 - CM Punk
Listopad 2012 - Dolph Ziggler
Grudzień 2012 - The Shield
Styczeń 2013 - Alberto Del Rio
Luty 2013 - Jack Swagger
Marzec 2013 - Bully Ray
ZWYCIĘZCY TYPERA WWE:
EDYCJA 2010:
1 miejsce : bogi1 (53 pkt)
2 miejsce : władca lemurów (44 pkt)
3 miejsce : CENATION (43 pkt)
Wyróżnieni : SanthiX, seba920602 (42 pkt)
EDYCJA 2011
1 miejsce : Emil22 (58 pkt)
2 miejsce : seba920602 (51 pkt)
3 miejsce : xkxtx (49 pkt)
Wyróżnieni : Rated R Superstar, Kamil 108 (48 pkt)
EDYCJA 2012
1 miejsce : Adrian 108 (61 pkt)
2 miejsce : Emil22 (59 pkt)
3 miejsce : Kamil 108 (58 pkt)
Wyróżnieni : adamk1 (54 pkt)
ZWYCIĘZCY TYPERA TNA:
EDYCJA 2011:
1 miejsce : Kamil 108 (60 pkt)
2 miejsce : Adrian 108 (59 pkt)
3 miejsce : xkxtx (58 pkt)
Wyróżnieni : bogi1 (56 pkt)
EDYCJA 2012:
1 miejsce : xkxtx (60 pkt)
2 miejsce : Adrian 108 (57 pkt)
3 miejsce : bogi1 (56 pkt)
Wyróżnieni : Kamil 108 (55 pkt)
Poprzedni wątek: https://www.gry-online.pl/forum/wrestling-79-wrestlemania-29-nasze-opinie-przed-gala/zec0e0bd?N=1
Warto czy nie warto WM jest raz w roku :) Ja mam na 6.00 do roboty a nie wybaczyłbym sobie odpuścić tą galę
Ja tak samo, kończy się WM, idę zjeść śniadanie, wymyć zęby i do roboty. :)
to ja dostane koniec WM, potem pewnie to post show, sniadanko, spakować sie i do Krakowa, a potem sie zobaczy ;p
godzina, hmmm wydaje się jakby ten rok zleciał dość szybko.
propo wczorajszej Hall of Fame, przykra wiadomość dla mnie jako Jerichocolica, Mick Foley wygrał po raz pierwszy z Chrisem w walce, sędzią specjalnym CM Punk: http://www.pwmania.com/wwe-hall-of-fame-induction-ceremony-report-april-6-2013#.UWHeNzdZjIs gdzies tam jest , proponuję w czasie tych 60 minut sobie przejrzeć pewnie część z tego będzie w tym co pokażą na USA, ale część nie.
chanty "Ron" "Ron" musiały być boskie :D
tommy -> chyba nie chodzi mu o teraz ;p
Mick Foley wygrał po raz pierwszy z Chrisem w walce, sędzią specjalnym CM Punk
Szkoda, że w tv będzie tylko 75 minutowy skrót. Na szczęście na dvd powinna być całość. Trzeba obejrzeć bo to najlepsze HoF od kilku lat
A to trzymał Punk podczas przemówienie Mick'a
tommy -> chyba nie chodzi mu o teraz ;p
Dokładnie. Chodzi mi o po gali ;)
edit: Do tego Trish ogłosiła, że spodziewa się dziecka
Po raz pierwszy i ostatni. Kurde jak czytałem chyba Undisputed co była mowa, albo nawiązanie do Micka zaraz otwierał się nawias i byl w nim zapisek a'la "who never beat me" albo "who has never deafeted me" albo "who I beat a milion times" boskie to było.
najlepsze a zarazem chyba dość małe pod względem ilości członków. Trish, Booker, Trump, Foley, Backlund, Bruno. Wiem ze niby rok temu Horsemeni robili tłum, ale to dobrze mimo wszystko że wchodzi mniejsza ilośc osób co czyni to wydarzenie bardziej honorowym. Tym bardziej przez ... w sumie wszystkie nazwiska , no moze z wyjątkiem Trumpa, ale tu też dochodzi historia jego wsparcia z WWF z lat 80? (te nawiązania do WM`ek w LV chyba o których była mowa) nie wiem dokładnie. Hall of Fame przepakowane w tym roku :D i dobrze.
edit: jakby było konieczne to applause :D pewnie reakcja dekady. i wow Punk w garniturze :D no cóż już Hall of Fame wymaga tego :D i szacunek wobec legend.
Nie mam nic do roboty przed galą to obstawie ilość publiki na metlife sądzę że będzie tam około 90Tysięcy (i rekord wrestlemani) ale to największy (chyba) obiekt w historii WMek.
[11] --> Rekord ? WM 3 Attendance - 93,173
Ja stawiam na 79 tys
jakiś ekstra punkt w typerze? :D za poprawność w zaokrągleniu do tysięcy? :D
Niestety nie. To było by nie fair dla tych, którzy już śpią i nie wytypują
83579 - mój typ :D
fuck , niby ma pojemnośc 82,5k ale liczac trybuny, a tu przecież jest jeszcze płyta. może te 90k sie złamie?
jakiś ekstra punkt w typerze? :D za poprawność w zaokrągleniu do tysięcy? :D
zostanie tylko satysfakcja ze złotego strzału w pięciocyfrową liczbę :D
Czy będzie 80 tys czy 90 tys. Największym bólem jest to że nie będzie tam nas ! :(
osobiście tak jak nie lubię chodzić na mecze piłkarskie , tak samo nie wiem czy chciałbym iśc na WM`kę. jestem takim dziwnym fanem :D chociaż gdybym miał bilety na Wrestlemanie to pewnie bym chciał iśc, ale jakoś w fotelu wygodnie przyzwyczaiłem się do oglądania
Ciekawe czy na preshowie będzie ta jedna walka czy dodadzą tego Cesaro. W newsach pojawiał się też jakiś Battle Royal (Przeciwnik dla Cesaro na WM ? Christian podobno jest blisko powrotu więc może on dla szwajcara ?)
tak obecnie wygląda sytuacja na stadionie
http://distilleryimage9.s3.amazonaws.com/ed086ff89fc811e2ab4322000a1fa430_7.jpg
fotki z pierwszej ręki :D
ja myślę ze bedzie 1 walka, duzo prom ktore juz widzielismy po 50 razy.
spoko miejsca, dobrze widac wszystko,
myślicie że będzie we front row ten typek co jest co roku? w koszulce pomaranczowej bez rekawow? :D
i Diddy juz w glosnikach, dziekuje za prawie zawał.
[18] --> Ja liczę, że pojawi się WWE Mark Out Man
edit: Ciekawe kto będzie śpiewał ''America the Beautiful''
Ja WM-kę widzę tak:
spoiler start
Tons of Funk and The Funkadactyls vs. Team Rhodes Scholars and The Bella Twins - Tutaj sądzę, że Tensai, Brodus i ich dziewczyny wygrają po typowej walce tag-team'owej.
Wade Barrett vs. The Miz - Tu mam mieszane uczucia. Chciałbym, aby wygrał Miz, ale z drugiej strony Barrett też mógłby wygrać.
Team Hell No vs. Dolph Ziggler and Big E Langston - Team Hell No raczej wygra i jeszcze potrzyma pasy.
Chris Jericho vs. Fandango - Tutaj mam tylko jedną nadzieje. Y2J musi to wygrać.
Ryback vs. Mark Henry - Ryback raczej wygra i będzie miał swój WrestleMania Moment, kiedy wykona Shell Shock na Henrym.
Del Rio vs. Swagger - Tutaj może zdażyć się wszystko. Kto wygra to dla mnie obojętne, ale sądzę, że wygra Alberto.
Sheamus, Randy Orton & Big Show vs. The Shield - Shield raczej na 90% przegra, ale może jednak nie. Zobaczymy.
Brock Lesnar vs. Triple H - Mam nadzieje, że HHH wygra. Lesnar mógłby wygrać, ale WWE raczej będzie chciało wygranej HHH'a.
The Undertaker vs. CM Punk - Tylko Taker może to wygrać. Nie ma bata, aby Punk przerwał streak.
The Rock vs. John Cena - The Rock wygra i koniec. Cena jeszcze zdąży zdobyć pas, ale jeszcze nie teraz.
spoiler stop
siedzisz cisza, a tu nagle , jeb, nie zaczęli kawałka od początku tylko gdzieś w srodku refren.
on to pewnie na RAW :D, chociaż moze...
RVD powrót?, tak żeby oddalić na chwilę mózgi od WMki myślę że tak. Pewnie jakiś pożegnalny feudzik i za rok HoF.
i jak bardzo Roba nie lubię za bycie Mr.Tauntem i gościem któremu-już-nie-do-końca-wszystko-wychodzi i raczej który nigdy nie był w WWE wielką rybą na dłuższą metę to jako innowator w wrestlingu zasługuje na miejsce wysoko. Ludzie dalej będą chantować AR-WI-DI!
[19]--->Bieber :D
korzysta ktoś z tego FirstRow sports?
[21] --> Już wolałbym powrót Kurta Angle. To by było coś (Oczywiście nie na tej WM)
[19]--->Bieber :D
Wypluj to ! ;)
Yyy. Wszyscy ? Przynajmniej ja, Tiny i Tommy. Tylko zainstaluj adblock'a bo liczba wyskakujących reklam masakruje. Na szczęście nie jak weźmiesz fullscreen. Wtedy jest spokój.
Ooo tak, Wyobrażacie sobie RR match, numer 30 i wchodzi Kurt? To byłoby MEGA.
korzysta ktoś z tego FirstRow sports? ja
Założę się, że po gali będą narzekania,że Cena wygrał i że ludzie się zawiedli, że nie było żadnej interwencji, ani Heel turnu, tylko Janusz unoszący pas z bananem na twarzy, w tle jego muzyki wejściowej, którą wszyscy już od dawna rzygają.
chodziło mi o aplikację. normalnie to sa jakieś fejki, ale ta firstrow app to chyba czysta jest
[25] --> Tego to akurat nie wiem. No nie powiem ci ;) Tak mi się przypomniało
http://www.youtube.com/watch?v=YM4oTH_IIDU
[27] --> Instaluj szybko adblock'a
edit: 9 minut i ruszamy z tym koksem ;)
Haha to prawda, reklamy dają w dupę :D Co jakiś czas odświeżam i patrze czy jest transmisja :P A na pasku zadań masakra bo się nawet nie pokapowałem :D
adblocka mam w firefoxie , preshow polecam po prostu obejrzeć na Youtubie
sześć :D
i nie będzie lipy, gwarantuje
Zaraz Pre-Show, w którym pewnie będzie dużo Prom. Co do walki Antonio na W-Manii 29, to chyba go nie będzie. Chociaż były Newsy, że Antonio ma mieć spór z Christian'em o U.S Title, więc kto wie.
Mam pytanie, czy pre-show da się tylko oglądać na kanale wwefannation, czy można w jakiś sposób wejść normalnie w ten filmik,żeby było obok widać podobne filmy itp.?
edit: [31] tylko uważaj, żeby nie zasnąć podczas gali
Dobrze, że mam kompa koło łózka więc będę oglądał na leżąco. Nie usiedziałbym chyba tych ponad 3h
[30] --> Można. Link: http://www.youtube.com/watch?v=fDjsaolVLSQ
[32] --> Pre Show oglądnę jeszcze na siedząco xD
tylko uważaj, żeby nie zasnąć podczas gali
Spoko obejrzałem już ponad 15 gal live i jakoś mi się to nigdy nie zdarzyło
Ja jak bym leżał to bym padł jak Najman nawet bym pół godziny nie przetrwał ;P Macie już jakąś transmisje na streamie ? Bo u mnie lipa :( A powinno już coś ruszyć ...
[33] --> Pre show jest na YT. Gala będzie dopiero o 1 tam, gdzie ci poleciłem
Linka do YT dałem w poście [31]
Myślałem ze Pre Show będzie też na tym streamie :) No to jazda :) Komunikujemy się na bieżąco :)
Ja wcale nie padam hehe :D Dlatego siedzę :D Kawka jedna druga i jest gitara :D
Też głosowałem w tej ankiecie co Striker teraz
Dusty, Dusty, Dusty. Widać, że widownia będzie niezła
Walka o WHC pewnie tradycyjnie jako opener
to promo WHC było kozackie
nie gadaliśmy jeszcze o wejściówkach? kogo obstawiacie na najlepsza?
Zamiast puszczać te dziadowe melodyjki mogli zrobić 30 min preshow... Budują klimat fajnym promo a później to niszczą... ehh. WE THE PEOPLE!
Jest i Kofi :) Jeden z moich ulubieńców :) Dalej nie mogę przeżyć tej walki na Elimination Chamber z Dolphem ;/
Ja z tego korzystam
Spoko obejrzałem już ponad 15 gal live i jakoś mi się to nigdy nie zdarzyło
Ja oglądałem już 6/7 gal z czego 3 PPV , 1000 Raw i 2/3 zwykłe Raw i też mi się to nie zdarzyło
[44] --> A ja 15 ppv. RAW nie liczyłem ale było pewnie z 6
Punka! Living Colour zagra live. Będzie nice
[48] --> O tak zapomniałbym o tym. Ale pewnie nie wyjedzie. A szkoda
Ja obstawiam na wejściówkę CM Punk'a i Andrzeja. Jedna i Druga wejściówka będzie pewnie kozacka.
Swaggera. Jeśli wjedzie do ringu tą ciężarowką, którą pokazali w internecie
Publika zapowiada się genialnie, jak myślicie, będą chanty "SUPER DRAGON!!"?
Wejściówki Punk +1
Punka i Swaggera
PS Mam nadzieję że The Shield wejdzie inaczej niż zwykle
Publika pierwszy raz od dawna nie zawiedzie
Czy ten nowy gość powiedział, że będą ludzie z 3000 krajów ? Znając hamburgerożerców nie zdziwił bym się.
Stupid Rybacka. Zawsze mam banana na twarzy jako to słyszę
Publika w tym roku na W-Manii 29 będzie niesamowita. Gala zapowiada się fajnie, a więc tylko czekać te 37 Minut.
Dobrze że jest Pre Show, bo już ulubioną misje w Mafii 2 bym przechodził dziś 4 raz z rzędu dla zabicia czasu :D
Jeżeli pewniakiem ma być 87 tys to daje sobie uciąć rękę że będzie z 90 tys :) Zawsze tak jest.
87 Tysięcy to bardzo dobra ilość publiczności na Stadionie. Dobrze, że ta publiczność jest żywiołowa, to tylko doda gali smaku.
Melduję się. Trochę dziwny ten obraz z YT, za bardzo wyostrzony. Tylko ja tak mam? Pre-show przewidywalny, czyli pierdzielenie o niczym, mnóstwo prom i pewnie 10-minutowa walka. Czekam na właściwą galę.
Co do najlepszej wejściówki, to zapewne Punk (Living Colour na żywo) i Undertaker (zawsze mnie ciary przechodzą, jak wchodzi na WM). :D
Teraz się tylko wygodnie położyć i oglądać na TV.
Trochę dziwny ten obraz z YT, za bardzo wyostrzony. Tylko ja tak mam?
U mnie też tak jest
Trochę dziwny ten obraz z YT, za bardzo wyostrzony. Tylko ja tak mam?
Mam dokładnie to samo.
A oglądacie ten Pre Show w HD ? Bo jeśli tak to zmniejszcie troszkę jakość i będzie dobrze u mnie pomogło :)
może pierdzielenie o niczym , ale jeszcze przed galą możemy dowiedzieć się że publika jest zaje*****
Mi się Publiczność podoba, jest żywiołowa, a to tylko uczyni galę jeszcze lepszą. Jeszcze 21 Minut do gali.
[65] --> Nope. Nie będę zakładał. Ta część jako całość będzie z relacji live. Zobaczymy do ilu dojdzie ;)
W końcu walka o IC
Nowy ring gear Miz'a ? Jego szanse rosną
Tak jak się spodziewałem :) Pierwsze punkty na typerze już są :D
edit: Nie lubię żadnego z nich :P Ale już chyba wole Miza z tym pasem niż Barreta :P
spoiler start
jaj nie urwało ale spoko walka, szybko, near fall był nawet i nowy IC
spoiler stop
walimy bez spoilerów czy jak?
[62] tu mnie masz , ale od dawna nie było tak dobrej publiki , zwłaszcza w 2013 roku
[74] --> Ze spojlerami. W moim poście nie było spoileru xD
Dobra ja już się przerzucam na FirstRow panowie
spoiler start
nie najgorsza walka , w końcu nowy mistrz
spoiler stop
EDIT f*** zapomniałem z edytować
spoiler start
Bez zaskoczenia, strasznie krótko. Miz już za długo się tułał po pre-showach bez pasa.
spoiler stop
który link na FirstRow ma dobrą jakość? nie mam adblocka i nie chce mi się skakać.
[75] No jest świetna, mam nadzieję, że w końcu ktoś rozpocznie moje ulubione chanty. :D
Miłego oglądania życzę i wielu niespodzianek i mark out momentów
[80] --> Ja oglądam na 1 i nie narzekam
Nareszcie ! :D Myślałem że się nie doczekam :)
edit: Ja mam na 4 i jest elegancko.
Mi 4 w ogóle nie działa, jedynka ma dźwięk beznadziejny, zainstalowałem na szybko adblocka i szukam czegoś lepszego. :D
edit. właśnie przeleciałem wszystkie linki, również polecam 5 i 10, najlepsze.
Polecam 5 i 10. 4 mi Chrome blokuje, a na Firefoksie nie chce się włączyć. Jedynka dźwięk tragiczny, oglądam z 5.
WTF
tego się nie spodziewałem jako opener
spoiler start
cóż to nie heel turn Ortona , ale przynajmniej Shield wygrało
z drugiej strony , poważnie Heel Turn Showa (znowu?)
spoiler stop
WWE zaskakuje z kolejnością walk na WM
No proszę, zaskoczenia na sam początek. Nie ma walki o WHC jako pierwszej. Nie słyszałem też śpiewania "America the Beautiful" ani nawet WELCOME TO WRESTLEMANIA. A może coś przeoczyłem?
Liczę na heel turn Ortona, tak jak wy. Shield znowu z publiki wchodzi.
Po tym fikole giganta ktoś jeszcze chce go nazwać slow show?
edit stypol też ci się przycina na 5?
spoiler start
SIERRA HOTEL INDIA ECHO LIMA DELDA S.H.I.E.L.D
spoiler stop
Ale jaja nie spodziewałem się tego ;/ Jak ja nie cierpię tych zakichanych żołnierzyków ;/
edit: A Big Show zwariował
[94] Tak, ale nie ma tragedii, ścina dość rzadko.
spoiler start
Wygrana Tarczy raczej nie jest jakąś niespodzianką, ale to, co stało się po walce to... nie pasuje do WrestleManii. ;/ Skończyło się jak jakieś Smackdown. Nie ma heelturnu. :(
spoiler stop
kur.... ile razy mam to promo ogladac? przed i po kazdej walce?
pierwszy pewniak z głownej karty odkreślony.
walka jajec nie urwała , zakończenie też nie jakieś specjalne
spoiler start
RKO z powietrza zawsze nice wygląda :D spear też spoko. tarcza zaliczyła sprawdzian.
spoiler stop
Mnie się nie zacina ani trochę, mało tego mam radiówkę więc nie wiem czemu u mnie śmiga idealnie :D
edit: bogi... Obyś się mylił :) Cena tyle razy walczył o ten pas że aż się żal człowiekowi robi :P Choć w sumie tradycyjnie jak na każdej WM Cena przegra ... Ale dziś jestem za nim :)
spoiler start
Szkoda, że Randall nie przeszedł na złą stronę.
spoiler stop
Teraz Wędkarz v. Mark.
Choć w sumie tradycyjnie jak na każdej WM Cena przegra ... Ale dziś jestem za nim :) Cena wygrywał na W.M 20,21,22,23,25,26.
Mi się zacina ale to wygląda bardziej na ścinki u gościa który streamuje a nie u mnie, co jakiś czas zniekształca dźwięk albo robią się zakłócenia.
what da fuck?
future endeavour?
ok ok ok juz kapuje
spoiler start
ale w jaki sposob to daje cokolwiek komu? Henry dostaje W na Wm`ce, ale logika WWE zaskakuje jak zwykle , rozumiem ze heel musi jakis wygrac, a Ryback dostał swoj moment
spoiler stop
No no no Ryback sam dał się "zmiażdżyć" :)
edit: Ryback zaszalał, szkoda że po walce ... ;P
Poważnie ?!
spoiler start
Ryback się zapadł pod ciężarem Henrego i Henry odliczył go do 3
spoiler stop
spoiler start
On po prostu na niego spadł? Serio? Ciekawe co dalej z Rybackiem... SHELL SHOCK!
spoiler stop
[112] Najlepsze jest to, że gość dostaje więcej czasu antenowego niż połowa rosteru :D
LET'S GO ZIGGLER!
Mam nadzieję, że Hell No wygra a Dolph przejmie WHC.
Haha czas na Kane i Bryana :) z nich na 100% będzie polew :D A tak odbiegając niechcący od tematu... Zigglerowa Panna mogła by wpaść do mnie na "herbatkę" ;D
Kurczę. Podobała mi się ta walka Tag Team'owa. Aż sam się zdziwiłem, że wyszło tak nieźle
spoiler start
Daniel & The Red Big Monster wygrali. Walka całkiem fajna.
spoiler stop
Jak narazie najlepsza walka WMki, Big E pokazał się w naprawdę dobrym świetle, Kane był niezły a Dolpha i Bryana nawet nie wspominam, oni zawsze są genialni. YES! YES! YES!
No i dobrze się skończyło po mojej myśli :) A sądzę że Zigglera i tak jeszcze dziś zobaczymy :) Walizka do wykorzystania nie widzę lepszej okazji :)
[118] Też miałem takie wrażenie, ale jednak dwa razy z rzędu to samo się nie sprzedaje.
spoiler start
Dość dobra walka, bez zaskoczenia. I dobrze, niech Ziggler w końcu zacashuje tą walizkę. ;D
spoiler stop
Ciekawe co teraz.
FAN-DAN-GOOOOO
Ciekawe czy walizka zostanie dzisiaj wykorzystana :). Czas na Fandango v. Chris.
Dolph nie wykorzysta dzisiaj walizki , jak wy to sobie wyobrażacie , WHC który dopiero co nie mógł pokonać mistrzów Tag Team , stawiam na Cash In w okolicach Money In The Bank , do tam tego momentu odczepią od niego AJ i Big E i pod promują go
[129] w sumie ja też mam nadzieje , że pas dostanie jak najszybciej i że to nie będzie takie oczywiste , ale tak czy siak trzeba odczepić AJ i Big E od Dolpha
[127] hahaha narazie na to się zapowiada :D
edit: [128] Liczę że to nie będzie tak oczywiste jak sądzisz :) Nie długo się zresztą dowiemy :)
WWE jednak wie jak trafić do widza, wypuszczając Curtisa którego nie trawię dają mu cały harem panienek i człowiek od razu mu kibicuje.
edit. jednak nie, Y2J jest fajniejszy od jego panien. :P
Według mnie CM Punk i Andrzej, będą mieli zdecydowanie najlepsze wejściówki.
EDIT: Chris wejściówka też niczego sobie.
Nie wiem czy zauważyliście , ale Y2J krwawi
Napisze to ponownie : Seriously ?!
spoiler start
Fandango wygrywa przez Roll Up
spoiler stop
spoiler start
Fandango wygrał brawo. Walka także mi się podobała, teraz dostaliśmy 2 dobre walki pod rząd.
spoiler stop
Ja pier*ole że tak powiem... ALE JAJA ! Od tego momentu już mnie nic nie zdziwi na tej WM bez kitu ...
edit: gdzie Santino ? ;(
Patrząc na tą galę boję się, o to jak wysoko densaje będą umieszczeni w karcie
Patrząc na tą galę boję się, o to jak wysoko densaje będą umieszczeni w karcie
Takie walki z reguły są wysoko. Niestety
edit: Kur... znowu promo main eventu
spoiler start
Jericho jak zwykle na wysokim poziomie, miłe zaskoczenie ze strony Fandango. Szkoda, że skończyło się to w taki sposób.
spoiler stop
Znowu promo Rocka. XD
Finally... rzygać już mi się tym chce.
Nie przesadzajcie, to dobry czas na to aby się wypowiedzieć na forum :) Przynajmniej niczego nie tracimy :P Ciekawe co teraz ?
edit: haha widzę jakiś Vintige Collection teraz się na wspomnienia zebrało :D
Ja pier*ole że tak powiem... ALE JAJA ! Od tego momentu już mnie nic nie zdziwi na tej WM bez kitu ...
E tam to nie był taki szok. Szło to przewidzieć. A nawet było wielce prawdopodobne
edit: Wygląda, że teraz koncert Puff Diddiego
Tak właściwie jeżeli Rock jest pipuls czampionem a Swagger jest pipulsami to Rock jest czempionem Swaggera?
[145] A ja szczerze się nie spodziewałem jak Boga kocham ... :P
edit: Diddy pewnie zawalczy z Timberlakiem o support przed koncertem biebera... Ale za to dobra nuta :D No Money, No Problem czy jakoś tak :D murzyn rap :D
Szkoda, że teraz koncert, bo zostały już tylko te najfajniejsze walki. Oczywiście oprócz tej 8 Osobowej walki Tag-Team.
Tiny lepiej teraz niż pomiędzy walką Tryplaka a Punka, kiedy emocje będą największe. :)
Troche późno wpadłem na forum, będą jeszcze jakieś walki? Jak tak to o której?
Z tym koncertem ta gala będzie trwała do 5:00 :D a ja na 6:00 do roboty :D Fuck Yea ! :D
Mada no w sumie masz rację, bo tam emocje będą duże. I tak pewnie wepchną między te walki ten 8 Osobowy Kabaret.
8 man TT bedzie tuż przed Main eventem.
to promo moge oglądac 2 raz, bo jest w fajnym klimacie :D
Jack jest już w ringu?
oooho no to jobberka Jacka, cała "wejściówka" puszczona podczas proma???
Przeczuwam że teraz może być walka o pas WHC ... Potem ostudzą zapały wszystkich i 8 osobowy Tag Team
Teraz będzie walka o Pas W.C, bo Promo leci. Ta walka może wyjść dobrze, o ile panowie dostaną trochę czasu.
[156] Raczej Albercik, HHH, Taker, kabaret i ME.
Liczę na zwycięstwo ADR. A jak nie to cash-in Ziggy'ego. Swagger jakoś mi nie leży. ;p
Szkoda, że wycieli wejście Jack'a. Myślałem, że mu dadzą jakieś efektowne wejście.
Swagger to jest dziwny dla mnie ... Taki pizdryk, tyle lat już jest w WWE i nagle walczy na WM o WHC :P A cienki jest jak sik pająka ...
A tak swoją drogą ... Wie ktoś o co chodzi z tą flagą Izraela ? :D
Alberto dosyć fajne wejście na ring. Fajerwerki i strój też fajny, ale CM Punk i Andrzej będą mieli na pewno lepsze wejścia.
Zapowiadanie Alberta przez kogokolwiek innego niż Ricardo Rodriguez powinno być karane śmiercią. Mam nadzieję na dobrą, długą walkę.
spoiler start
Piękny cross arm breaker, jak Swaggerem rzuciło! I ta wkurzona twarz Zeba. XD
spoiler stop
Uff. Dobrze, że zmieniłem w typerze wczoraj
edit: Do 200 postów dojdziem spokojnie dziś ;)
spoiler start
Wygrał Alberto. Walka dosyć dobra, nie najlepsza, ale też nie najgorsza.
spoiler stop
Na E.R 2013 mam przeczucie, że zobaczymy Submission Match między tymi 2 zawodnikami.
Dobra walka :) Podobała mi się aczkolwiek jeżeli Del Rio by przegrał to już naprawdę bym zonka zaliczył :P
Teraz czas na CM Punk v. Andrzej. Według mnie będzie to najlepsza walka na tego rocznej W-Manii 29.
Teraz będzie ogień w ringu
[170] --> Ja nie. Za długa rampa. Zanim Ziggy by przybiegł mistrz by się już obudził, gdyby był obity.
spoiler start
Del Rio wygrywa , a Cash Inu nie ma
spoiler stop
walka dosyć fajna , zawiodłem się na wyniku
[170] Ja
zaraz Main Event i śmierć CM Punka
ja czekałem na nowy rekord w długości walki na WM`ce jakieś magiczne kilka sekund ale dostałem jakiegoś dziwnego sleepera połączonego z próbą czegoś. del Rio jakoś dziwnie średnio, Swagger jak na swoje możliwości chyba dal rade, ale było to takie nijakie.
Hohoho! Teraz Punk z Takerem. Czekam z niecierpliwością, a biorąc pod uwagę długie wejściówki, to trochę sobie poczekam. Oczywiście nie widzę tu innego wyjścia jak wspaniałe starcie i wielkie WOW na każdą akcję Deadmana. :D
[170] ja też
[170] Jestem zawiedziony ... Chyba tak jak Ty ... ;P
Co do walki Punka ze "Śmiercią" ;D Przeczuwam że CM Punk wygra ... choć tego nie chce ....
Haha CM Punk jest chyba fanem KDS-T z GTA: SA :D Kto pykał wie o co chodzi ;DD
edit: O fuck ! Wejście Undertakera zmiażdżyło system !
Fajne wejście CM Punk'a, teraz tylko czekać na wejście Andrzeja, a potem na walkę tych dwóch zawodników.
Wejście Andrzeja, dużo lepsze niż wejście CM Punk'a. Teraz czas na walkę, która według mnie powinna być walką wieczoru W-Manii 29. Liczę na solidną, zaciętą i emocjonującą walkę.
Mam nadzieję, że ta walka potrwa z 25-30 Minut. Fajnie jakby było kilka akcji kończących jednego i drugiego zawodnika. Może Andrzej rozwali stół CM Punki'em ? Czas pokaże, trzeba oglądać, bo to będzie najlepsza walka na tego rocznej W-Manii 29.
siedziałem jak Heyman w koncowce :D
that was AWESOME!!!!!
spoiler start
brakło mi drugiego GTS`a , ale i tak walka super, była nadzieja na 20-1,
spoiler stop
btw ile trwała walka liczyl ktoś?
spoiler start
Walka bardzo dobra, jak zwykle z resztą. Andrzej obronił swoją serię wygranych i teraz wynosi ona 21-0.
spoiler stop
Genialna walka , najlepsza na WM (żart, najlepsza w tym roku) miałem nadzieje na to , że jeszcze trochę potrwa , nie chciałem końca tej walki
spoiler start
Taker wygrywa , czy ktoś się spodziewał czegoś innego ?
spoiler stop
spoiler start
21-0!!! Świetna walka, no ale czego innego się można było spodziewać po Undertakerze i Punku? Trochę krótko i Deadman nie schodzi ostatnimi siłami z ringu, ale i tak warto było czekać. Old school Punka i te kontry na końcu to było coś niesamowitego. Dodajmy jeszcze wejściówki obu zawodników. Walka z zeszłego roku o wiele bardziej mi się podobała, ale... 21-0!
spoiler stop
No, to teraz Triplak?
Prawda, bardzo miło się to oglądało, a wstępniak Andrzeja będę oglądał chyba milion razy ! ;D
kurrrrr znowu "still to come..."
tak to jest jak sie nie promuje walki na tygodniówkach, trzeba ...
akurat to promo moze byc. fajna nuta , moj budzik :D
Inni golowicze pewnie się dziwią co dzisiaj tu taki ruch w naszym wątku
Kur.. przesadzili kolejne promo main eventu
Ciekawe czy teraz będzie walka The Game v. Broki, czy ten 8 Osobowy Kabaret. Zaraz się okaże, ale chyba Kabaret teraz.
200 post mój ! :D Teraz chyba kabarecik
edit: Wybaczcie że tak jeden po drugim ale chciałem mieć ten zaszczyt ;D
Przed nami jeszcze 5 filmików promujących ME. Walka Triple H'a będzie zatrzymywana na "przerwy reklamowe". Zawodnicy będą musieli zastygnąć w dokładniej takiej pozycji, w jakiej będą w momencie wybrzmienia dzwonka.
bogi -> przecież mają w tytule napisane xd
ALL BOW TO THE KING OF KINGS
ZACZYNA SIĘ
Jednak The Game v. Broki teraz. W sumie to lepiej, bo po Punk v. Andrzej, kolejna ciekawa walka.
Ostatnią 'walke' wrestlingową widziałem w podstawówce, więc niewiele z tego pamiętam, teraz dzięki streamowi miałem okazje sobie przypomnieć z czym to sie je. Szczerze to dalej nie widze w tym nic ciekawego i dziwie sie ludziom jak to może kogoś cieszyć, takie to kiczowate troche. I żeby nie było, nie chce nikogo urazić, tylko dziele sie swoją opinią, sala wypełniona po brzegi, wy też sie dobrze bawicie komentując, więc coś w tym musi być, szczerze to wam zazdroszcze umiejętności czerpania z tego frajdy :)
500 przebijemy myśle, jest jeszcze post show , post post show, post post show, pre raw show, raw, post raw :D
V3n ---> we mnie akurat wlącza się taki 7-latek jak np jakies 30 minut temu :D
Może mamy małą iskierkę nadziei, że kabaret został wycofany z karty
Myśle że 3-setka dzisiaj pęknie jak durex :) Aczkolwiek jestem zaskoczony ilością osób wypowiadających się :) i ilością postów :) o godzinie 3:30 w poniedziałek :) Pięknie :)
[207] Byłbym w tym momencie najszczęśliwszy na świecie ;D
[205] Co kto lubi :) Ja sam nie wiem co mnie kręci w tym :D Ale zajebiście mnie to zajawia :) Aczkolwiek szacun dla ciebie że o tej porze bez względu na twoje poglądy jednak poświęciłeś ten czas aby sobie przypomnieć co i jak :)
Po tej walce ide pod prysznic, tam moge bezkarnie udawać Triple H bez opierdzielu za oplucie całej chałupy. :D
Dzisiaj tych postów nabiło się bardzo dużo. Do końca W-Manii 29 może dojdzie do około 270 Postów.
kto urwie superkicka? ja ide po najmniejszej linii oporu, Lesnar , potem Pedigree, 1 2 3 winner HHH
Shit shit shit to on TO ON, heartbreaker kid, mr wrestlemania Shawn Michaels!! JARAM SIĘ!!!
[205] Oglądamy to jak serial. Jedni się emocjonują śledząc przygody bohaterów "Mody na sukces", a my wolimy reżyserowane okładanie się po mordach.
Jak mnie ostatnio wrestling strasznie nudził, to dzisiaj (wczoraj) od rana chodziłem nakręcony na WrestleManię. :D Żeby tak było przez cały rok...
czapka na oczach, prawie pomyslalem ze to Bully Ray ;p ehhehee +2,5 do strachu
nieeeee zimno mu pewnie w uszy :D
Broki przyjmie S.C.M od Shawn'a, a potem The Game dokończy dzieła przypnie Broki'ego i wygra tą walkę The Game. Nawet fajne wejście Broki'ego. The Game też na pewno będzie miał efektowne wejście.
[213] Każda gala na swój sposób jest ciekawa, wiadomo że WM to jest jednak wielkie wydarzenie w świecie WWE, ale najbardziej jaram się Royal Rumble :) Bez względu na to kto ma brać udział :) Miazga :) Nawet Elimination Chamber choć ta gala według mnie jest najsłabsza :P
[213] No rozumiem, ja np wole obejrzeć UFC, ale gdybym miał możliwość posiedzenia tam na widowni to z pewnością bym skorzystał ^^
[205] Oglądamy to jak serial. Jedni się emocjonują śledząc przygody bohaterów "Mody na sukces", a my wolimy reżyserowane okładanie się po mordach.
Dokładnie, baby mają swoje seriale gdzie się zastanawiają kto faceta przeleci i kto kogo zdradzi, my się zastanawiamy kto kogo po mordzie zleje.
[213] No rozumiem, ja np wole obejrzeć UFC, ale gdybym miał możliwość posiedzenia tam na widowni to z pewnością bym skorzystał ^^ My tego nie traktujemy jak sport. :)
bogi - LOL
[217] UFC to zupełnie co innego :) Jednak nie powiem jak trafie to oglądnę :) W każdym razie nie odbiegajmy od tematu :) Wracam na forum po walce :)
wait a second, czemu nikt nic nie napisał jeszcze że Hiszpański stół stał się terminatorem na dobre?
no nie wiem, moze ma nowy kontrakt i skonczył z jobbowaniem na kazdym PPV?
and there he goes....
Michael Cole: "this guy (lesnar) is a nutjob".
czekałem na koment JBL`a say it louder Michael :D
i kolejny belly 2 belly :D vintage Steiner :D
Lol, nie musicie mi przecież tłumaczyć że UFC to co innego, przecież nawet tego nie porównywałem do siebie :d. Obejrze jeszcze tą walke i spadam spać, trzymajcie sie dzielnie i miłego oglądania życze :)
spoiler start
YEAAAAH!!! no to mamy deser, ogromne emocje , moze main event nr 3 tez bedzie taki jak i to
spoiler stop
łopata poszła w ruch :D
Liczyłem, że Shawn będzie miał jakiś większy udział w tej walce niż tarzanie się po podłodze...
No nieźle panowie się napracowali. Nie spodziewałem się tak dobrej walki po nich
Wielkie brawa dla Tripla ;) Na początku Lesnar miotał nim jak szatan, bardzo efektowna końcówka, szczerze ? Ta walka bardziej mnie wciągnęła niż CM Punka z Undertakerem :)
a ja się spodziewałem mniej więcej takiego poziomu walki
spoiler start
Hunter wygrywa , po bardzo dobrej walce
spoiler stop
teraz mieć tylko nadzieje że usunęli z karty 8 tt match
Właśnie, E.R niby ma być Ekstremalne, a mało walk ze stypulacjami na tej gali. Może w tym roku W.W.E wykaże się lepiej i zrobi chociaż 3 walki z ciekawymi stypulacjami.
Punk vs Taker - jako smaczek wrestlingu
HHH vs Brock - jako generator emocji
Rock v Cena - jako najwieksze zaskoczenie , cmon WWE do it. pull this off one time
Skończy się na tym że nie doczekam tego Main Eventu bo będę musiał do pracy uciekać haha :D
spoiler start
Dobra walka, pomimo dość nudnego początku, czyli okładania Trypla przez Brocka, ale takie momenty zawsze nudzą. Potem się rozkręciło na dobre: finishery, kimury, młotek, schody. No i cieszę się z wygranej HHH'a.
spoiler stop
No, to teraz HoF, kabarecik i ME. Też w sumie kabarecik. Chociaż... nie, nie będę sobie robił nadziei. xd
W międzyczasie kolejny materiał z The Rockiem, tym razem zwiastun filmu. ;D
Zaraz, zaraz. Na YT post-show jest zaplanowany na 4:30. Czyżby WWE miało nam oszczędzić cierpienia i zaserwować krótką walkę? Tak, wiem że to się nie stanie, Cena zgarnie pas i nie będzie żadnego turnu. :(
80676
I nie ma kabaretu... no chyba że to będzie ME. XDD
Teraz prezentacja Hall Of Fame, a potem co Kabaret 8 Osobowy, a potem powtórka z W-Manii 28. Ja chyba sobie odpuszczę oglądanie walki Cena v. Rock, bo znając życie nie będzie mi się podobała.
Ja nadal żyję nadzieją ze jednak 8 osobowe bydło się nie odbędzie, taką gównianą walkę o złote jaja mogli dać z początku ... Niewiele ponad 80 tys na stadionie, bardzo przyzwoicie :)
Czy ja jestem już markiem do przesady czy jak? Wystarczy, że Foley stoi i macha a jak dla mnie to jeden z najlepszych momentów tej WM...
Albo 8 os tag team przenieśli do ME albo się nie odbędzie :D
To by był biggest upset ever jakby 8-tag był w ME ale będzie zapewne w post show, którego z całą satysfakcją nie obejrzę xD
edit: Słabe wejściówki Jaśka i Rock'a
No pewnie 8 Osobowy Kabaret będzie w Post Show. Śmiałbym się jak by ten Kabaret był M.E W-Manii 29.
Organizatorzy wiedzą że idę do roboty :D Dlatego teraz jest ta walka :D A tak na poważnie, to gdyby teraz puścili tą oborę, to całe ciśnienie by chyba zeszło ze mnie ;P
Już po samych wejściówkach widać, że to nie o tą walkę głównie chodzi na dzisiejszej WM. Co z tego, że ostatnia. Jedziemy!
Jak dobrze, że wrzucili kabaret do post-showu.
Dokładnie, bo po co tracić czas na to, żeby zobaczyć jak 2 Wielkoludy wygłupiają się jak w Kabarecie. Tak to Cena v. Rock, a potem spać.
Heelturn Ceny, ktoś podbije? :D
Hart już pewnie ocenił walkę Brocka z Tryplem. 4/10
Tak to Cena v. Rock, a potem spać. No weź, kto spać ten spać, musisz mi dokuczać?
Dobrze, nie będę ci dokuczał :D. Coś mam duże przeczucie, że ta walka Cena v. Rock to będzie drewno.
ja jestem za bardzo zmęczony poprzednimi walkami, teraz to nie wzbudza we mnie duzych emocji, powinni przejsc na szybkie tempo, near falle i zalatwic to w 15 minut.
Też jestem zmęczony, dlatego mi się nie chce zbyt tej walki oglądać. Powinna być jakaś szybka ta walka, a nie tylko w parterze się odbywa i tyle z tej walki.
Jaka ta walka jest nudna. Cena tylko kopie tego Rock'a i kopie. Rock wykonał Samoan Drop, czyżby nie przesadził.
Tak ta walka jest bardzo nudna. Nie rozumiem czemu ona jest M.E W-Manii 29. Mogli dać CM Punk v. Andrzej lub The Game v. Broki jako M.E.
Trochę się rozkręciła ta walka, w końcu. Chociaż i tak jakoś specjalnie dobra, to ona nie jest.
Tak swoją drogą publika jednak nie spełniła pokładanych w niej oczekiwań. Co więcej nudny ME i nie ma SUPER DRAGONA. PUBLIKA SUCK!
Wiedziałem, że ta walka będzie drewniana. Żałuje teraz, że ją zacząłem oglądać. Już poczekam te kilka minut, żeby znać wynik tej walki.
zasypiam przy tej walce , chyba za często używają akcji kończących , używane są jak zwykłe akcje
spoiler start
przynajmniej Cena wygrał , Mistrz będzie , a na dodatek będzie walczył nie tylko na PPV
spoiler stop
Nareszcie ! Cena odzyskał tytuł :) Walka niezła :) myślałem że będzie gorzej :)
spoiler start
No jednak mój scenariusz się nie spełnił. Będzie buzi buzi na koniec ?
spoiler stop
Gdyby nie to łamanie finisherów walka by ssała po całości, tutaj pojawiły się zaczątki emocji. Przykre jest to, że trzymałem kciuki za Cene nie dlatego, że go lubię a dlatego, że postawiłem na niego w typerze... ME wywołało emocje jak sam skur...
Pff...
spoiler start
Walka tak nudna, że o mało nie usnąłem. Pod koniec się coś zaczęło dziać, ale niewiele to zmieniło. Spełnił się najbardziej oczywisty scenariusz. No cóż, przynajmniej mistrz będzie walczył na tygodniówkach. ;D
spoiler stop
Uścisnęli się, to takie słodkie <3
Eleganckie zachowanie Ceny i Rocka :) Nie jak zwykle jakieś spiny tylko elegancko podali sobie dłoń i wszystko gitara :) Dzięki Panowie za dyskusje :) ja idę się ogarnąć i do roboty :) Jeszcze raz dzięki i do następnej gali ! :)
Dobra, koniec tego rocznej W-Manii 29. W-Mania 29 na pewno lepsza niż 3 poprzednie, moim zdaniem. Szkoda tylko, że M.E był taki nudny.
ja idę się ogarnąć i do roboty :) Ja to samo, przed wyjściem jeszcze zajrzę co naskrobaliście.
edit. dokładnie, gdzie ME WMki? obcięli? No bez jaj...
Obejrzyj Post Show, to będziesz wiedział kto wygrał. Będziesz wliczał tą walkę do Typera, czy nie ?
oj tam
spoiler start
tak samo za parę lat zrobi Cena kolejnej twarzy federacji. buzi buzi i po sprawie, 2 lata feudu zamknięte, no i pewnie na RAW bedzie troche pierdzenia, ale szybko przejdziemy na nowe feudu dla obu panów.
spoiler stop
[291] --> No jak się odbędzie to wliczę
edit: Zrobię zaraz nową część wątku bo to przewijanie jest nie fajne ;(
Odbędzie się tylko, że w Post Show. Póki co mam 2 pudła w Typerze, ale może dojść 3, bo nie zdziwię się jak Post Show wygrają Cody, Damien i Siostry Bella.
Podsumowując, najlepsza WrestleMania ostatnich lat. Szczególny udział mają w tym walki Triple H'a i Undertakera. ME słaby, ale spodziewałem się tego. Strasznie głupie zakończenie, TAKI FEUD przecież. No ale cóż, trzeba iść do przodu. Teraz dać Cenie porządnego przeciwnika, może Ryback?
W post-show oczywiście stopklatki. ;D Nigdy tego nie rozumiem, przecież to jest ich materiał, mogą sobie z nim robić co chcą, a jednak nawet 5-sekundowego urywka walki nie pokażą.
Nie wiem nawet czy mi się chce spać. ;/