WRC6 - żenująca ilość klatek na sekundę

Forum Gry Sportowe
Odpowiedz
02.08.2017 10:27
Lukdirt
1
odpowiedz
Lukdirt
145
Senator

WRC6 - żenująca ilość klatek na sekundę

Witam,
mam problem z grą WRC6 na moim laptopie. Na początku gra działała wyśmienicie, ale w ostatnich dniach coś się zepsuło i gra działa bardzo wolno - w menu ilość klatek na sekundę wynosi 10, a podczas wyścigu jeszcze mniej, bo zaledwie 5 FPS-ów... oczywiście wszystkie szczegóły graficzne dałem na full, no bo w końcu mój laptop spełnia zalecane wymagania sprzętowe.

Przypominam, że mój laptop to ten -
https://www.x-kom.pl/p/373328-notebook-laptop-156-asus-rog-strix-gl553vd-i5-7300-8gb-240pcie1tb-win10.html

02.08.2017 10:45
Lukdirt
2
odpowiedz
Lukdirt
145
Senator

Dodam jeszcze, że wszystkie inne gry nadal działają bardzo dobrze, jedynie z wyżej wymienioną grą mam problem.
Czy pomoże coś ponowna instalacja gry?

04.08.2017 21:37
Lukdirt
3
odpowiedz
Lukdirt
145
Senator

Odinstalowałem i ponownie zainstalowałem grę, ale niestety nic to nie pomogło. Nadal gra chodzi tak, jakby miał jakiegoś złoma a nie laptopa za ponad 4k. I nie - obniżenie detali do minimum guzik pomaga, nadal się zacina.

Forum Forum Gry Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl