wr34

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
10.08.2012 10:59
1
odpowiedz
zanonimizowany859855
1
Junior

wr34

Witam!
Posiadam dwa routery: D-Link dir-100 oraz TP-link TL-WR340G. Mam następujące kable: kabel do laczenia routera z routerem, kabel od internetu oraz kabel od anteny telewizyjnej.. porozlaczalem kable bo mialem remont i teraz nie wiem jak je podlaczyc do obydwoch routerow tak aby miec telewizje oraz internet.... probowalem na wiele sposobow.. internet jest. tylko ze telewizja niby dziala - wyswietla mi sie w telewizorze nazwa programu ale nie ma obrazu... nie wiem czemu.. ktos moze mi pomoc?

10.08.2012 11:34
2
odpowiedz
mirencjum
66
Legend

Ja jak miałem problem w Vectrze to musiałem odłączyć modem TV kablówki z prądu na 10 min. Jak nie pomaga to w menu ustawień wybrałem szukaj programów i wtedy znalazło. Ale nie wiem czy Ty masz Vectrę i czy jak masz inną kablówkę to są podobne opcje.

10.08.2012 11:52
Rellik
3
odpowiedz
Rellik
102
J u n i o r

Zamotałeś gościu.
Podajesz ze masz router i ap, nie wiadomo jak je podłączyłeś i jak są ustawione (nie wspominając nawet o tym, po kiego Ci dwa) a na koniec pytasz: czemu nie mam telewizji...
Protip: router != telewizja

Opisz to konkretniej to może będziemy w stanie Ci pomóc.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl