Cześć kupiłem World of Warcraft Battlechest i wiem o tym że w niej jest abonament na 30 dni, ale wyświetliła mi się strona z wpisaniem karty, czy muszę to wypełniać ? Nie mam karty kredytowej
Ale głównie chodzi mi o to czy muszę płacić jeszcze coś na początku ?
Nie musisz, otrzymujesz darmowe 30 dni gry jak napisałeś, tych pól nie musisz wypełniać
Zainstaluj wszystko co masz z płyt, a Cata i Pandarię musisz pobrać. I tego nie da się ominąć.
Jak juz launcher Ci sie pobierze to mozesz wejsc w opcje i ustawic zeby gra byla dostepna niezaleznie od postepow uaktualnien. Wtedy od pewnego pulapu sciaganych danych mozesz odpalic gre i sciaga na bierzaco w tle to co masz dostepne, jednak wiadomo gra chodzi wolniej bo instaluje i sciaga nadal w tle jak grasz.
[11]
Instalowales WoWa z plyt ostatnio? Pewnie odpala sie nowy launcher ktory umozliwia sciaganie danych w trakcie grania, cale szczescie, ze juz nie mam babrania z sciagania kolejnych patchy po kolei.
@Child of Pain - Instalowałem przy premierze MoP :)
Po prostu nie ściąga się tego clienta ze strony, tylko instaluje po kolei wszystkie gry, które się ma. I nie odpala się patchera przed zainstalowania wszystkich. Chyba, że te nowe battlechesty z WotLK mają ten nowy launcher domyślnie wgrany, ale wątpię. Na pewno da się zainstalować te 3 części z płyt bo po co inaczej by je w ogóle dawali w pudełku.
Czyli wkładasz WoWa instalujesz, nie patchujesz nic, wkładasz TBC itd.