Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: World of Abaddon - Dream with the red sky - Zapraszam do słuchania i kom...

04.11.2011 14:43
Ronald Rauszer
😊
1
Ronald Rauszer
30
Pretorianin
Wideo

World of Abaddon - Dream with the red sky - Zapraszam do słuchania i kom...

Zapraszam do słuchania i komentowania

http://www.youtube.com/watch?v=di4nUOZ6GDA

Wszelkie komentarze będą pomocne

04.11.2011 20:39
Ronald Rauszer
2
odpowiedz
Ronald Rauszer
30
Pretorianin

up

04.11.2011 20:58
Fett
😊
3
odpowiedz
Fett
245

Nawet mi się podoba, chociaż no cóż. Widać, że nagrywane to w domu :)
Jesteście jakimś zespołem, czy sam to wszystko ogarniasz?

Nie pasuje mi tam to pianinko
Solówka mi się nie podoba, za mało w niej iskry
perkusja (zwłaszcza na początku) zbyt przekombinowana, gdzie w drugiej części kawałka wybija cały czas to samo
Kawałek jakby nie skończony, urywa się nagle. Brak w tym jakiegoś zakończenia, powtórzenia fefrenu (było coś takiego ?:))

Potencjał jakiś tam jest, ale do dopracowania

04.11.2011 20:59
ElvenArcher
4
odpowiedz
ElvenArcher
34
Black Arrow

Czuć garaż, a nawet pokój z boazerii. Dobre na intro. O wiele lepsze niż poprzednie kawałki, bo nie takie monotonne. Sceną nie zatrzęsiesz, ale wstydu nie ma.

04.11.2011 22:13
Ronald Rauszer
5
odpowiedz
Ronald Rauszer
30
Pretorianin

Wielkie dzięki za opinię. Wiadomo że to są tylko projekty i dlatego je wam wysyłam by wiedzieć co mam poprawić albo na co zwrócić uwagę :D

A co do WOA to jest to zespół ale niestety z tego powodu że nie możemy znaleźć perkusisty to nie ma za bardzo jak robić prób by dopracowywać te kawałki w jakiś konkretny sposób. Ja jestem kompozytorem i założycielem i póki co jestem zmuszony pisać sam różne kompozycje i wysyłam je po reszcie drużyny co o nich sądzą. Od Marca się z tym męczymy by znaleźć odpowiednich ludzi ale cóż. Jak skład będzie w końcu gotowy to dalej już szybko pójdzie, bo mam masę materiału przy którym nic tylko siedzieć i poprawiać :D

Cóż. Trzeba działać i nie brać jeńców :D

Forum: World of Abaddon - Dream with the red sky - Zapraszam do słuchania i kom...