word pomoc
1. Czy da sie ustawic alfabetycznie slowka w tabelce? Mam w wordzie okolo 200 slowek po angielsku i mam je wszystkie w tabelce.
2. Jak poprawnie ustawic sprawdzanie pisowni w wordzie?. Bo jak zmieniam jezyk na dole to dziala to w caly swiat. Ma ktos jaki sposob jak sprawdzic ponad 200 slowek czy nie ma jakiej literowki?
1. Zaznaczasz tabelę i korzystasz z opcji 'sortuj'.
2. Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Ale również zaznaczasz tabelę i wybierasz opcję 'sprawdzanie pisowni'. Wtedy zostanie sprawdzona pisownia jedynie w tabeli.

Okej dzieki.
I jeszcze mam taki problem. Mam tabele z 2 kolumanmi, jednak chce zeby dalsza czesc tabeli sie wyswietlala obok a nie na drugiej stronie. Czy da sie to jakos sformatowc z tego co mam bo nie chce mi sie zakladac wszystkiego od nowa z 4 kolumnami
up
Ktos wie jak zrobic z jednej dlugiej tabeli , druga ktora bedzie obok jak na zjdeicu wyzej?
We właściwościach tabeli, która ma być po lewej stronie daj 'zawijanie tekstu'>>'wokoło, i drugą tabelę skopiuj a następnie wklej po prawej stronie.
Moze inaczej, Jak zrobic zeby mi uporzadkowalo alfabetycznie angielskie slowka ktore znajduja sie w 1 i 3 kolumnie (w 2 i 4 znaduja sie tlumaczenia), tak jak na dolnym obrazku?