Przykro mi to pisać, ale ten cały Woodstock to nic innego jak zbieranina alternatywnej hołoty która pod przykrywką słuchania muzyki i wydumanymi hasłami typu "tolerancja" chleje, ćpa i bzyka się gdzie popadnie, wykrzykując co jakiś czas w stronę Owsiaka "dziękujemy". Ale wiecie co jest najlepsze? Niczym się ten Woodstock nie różni od pielgrzymki Radia Maryja na Jasną Górę - tutaj też mamy grupę szczelnie zamkniętą na osoby z zewnątrz, które nie czują tego klimatu, też mamy autorytarnego przywódcę, którego przemówienie jest kilkanaście razy przerywane wiwatami i okrzykami na jego cześć.
Szanuję Jerzego Owsiaka, bo to dobry człowiek, ale powinien sobie odpuścić organizację takich imprez. :(
aha.
Byłeś kiedyś na Woodstocku, albo na pielgrzymce?
tutaj też mamy grupę szczelnie zamkniętą na osoby z zewnątrz, które nie czują tego klimatu
No trudno, żeby kilka tysięcy osób witało każdą osobę z osobna, która pierwszy raz pojawiła się na woodstock. Z drugiej strony Po co osoba, która nie czuje tego klimatu ma pchać się na imprezę? Żeby psuć zabawę innym?
Alternatywna hołota, to się na Openerze czy innym OFFie zbiera.
Na Brudstocku same brudasy tylko...
A co to za durny argument, czy byłem na Woodstocku? W obozie koncentracyjnym też nigdy nie byłem, czy to znaczy, że nie mogę się wypowiadać na temat holokaustu?
A na pielgrzymce kiedyś byłem bo kręciłem z laską co była katolicą solidnie, później mnie zostawiła, w sumie smutna historia :/
Tak, to wyklucza Cię z możliwości konstruktywnej wypowiedzi na temat przystanku woodstock.
Krótko i z mostu - spieprzaj pan, panie polak na obrady sejmu pluć jadem w ekran.
a ja tam jadę na Woodstock 2 raz i H@J ci w du@# !!! Byłeś tam? widziałeś co tam się dzieje ? pewnie nasłuchałeś się radja Maryja z babcia bo tam takie głupoty gadają
AVE WOODSTOCK
Aaa w sumie Twoje zdanie, możesz mieć jakie chcesz. Na pewno impreza nie ucierpi z powodu braku Twojej obecności ;)
A na pielgrzymce kiedyś byłem bo kręciłem z laską co była katolicą solidnie, później mnie zostawiła, w sumie smutna historia :/
twoja historia przypomina Fistacha z Testosteronu i jego przygode z rockiem chrześcijańskim
@kamehameha
"A co to za durny argument, czy byłem na Woodstocku? W obozie koncentracyjnym też nigdy nie byłem, czy to znaczy, że nie mogę się wypowiadać na temat holokaustu? "
Nie byłeś na Woodstocku i chcesz mieszać ludzi z błotem lub chwalić, którzy tam bywają.
To jest koronny argument.
Ale nie martw się co byś nie powiedział to i tak nie ma wpływu na organizowanie Woodstocku.
Nie, nie możesz wypowiadać się na temat holokaustu - wyłączność na ten temat ma kto inny
Ave Palikocin.
Mało kto widzę wyznaje zasadę chcemy żyć jak nam się chce.
Nigdy bym się tam nie pojawił, nie mój klimat. Ale dlaczego wyzywasz to co ci się nie podoba ?
Jadę po raz 11.
Za każdym razem jest lepiej.
Byle do czwartku.
A JA JADE W TYM ROKU NA WOODSTOCK I SIĘ TEGO NIE WSTYDZĘ!!!! TAAAAK, TAK, TAK CHCĘ NALEŻEĆ W TYM ROKU DO TEJ GRUPY ALTERNATYWNEJ HOŁOTY I SIĘ ŚWIETNIE BAWIĆ!!! :D:D:D
ŚWIETNE KONCERTY, ZABAWA, MNUSTWO LUDZI, SMRUD, BRUD I UBUSTWO I CO?? NIE PRZERAŻA MNIE TO, A WRĘCZ PRZECIWNIE CHCĘ TO PRZEŻYĆ!! :D
PIJĄ, ĆPAJĄ ?? A GDZIE NIBY NIE PIJA I NIE ĆPAJĄ?? HAHAHAHHA KOLEŚ ROZWALIŁEŚ MNIE... IDZ SOBIE NA DYSKOTEKE CZY DO KLUBU I BĘDZIE TO SAMO TYLKO ŻE NA WOODSTOCKU OPRÓCZ TEGO JEST W CHUJ WIECEJ LUDZI I JEST ŚWIETNA ZABAWA!!!
[21] oby do zobaczenia;)
Mialem jechac - juz wszystko zaplanowane a tu problemy zdrowotne moga wszystko przekreslic.
Udanej zabawy zycze wszystkim
[22] Stek bzdur. Jeszcze niedawno pisałeś, że jedziesz tam tylko po to, by przelecieć jakąś łatwą panienkę. Co ciekawe o ćpaniu i piciu wspomniałeś, a o seksie już nie. Wagary zamiast zajęć WDŻ? Kompleksy?
Gusta są jak otwór w pewnej części ciała - każdy ma swój. Fajnie by było gdybyś to uszanował. Nie lubisz Woodstocku - okej ale niektórzy lubią, co nie czyni ich pijakami, ćpunami i erotomanami.
Uszanuj to, że każdy ma swój gust. Oczywiście, ty też masz do niego prawo ale nie dziw się, że wszyscy na Ciebie naskakują, skoro ty na nich naskakujesz.
[24] jak znajdziesz mi ten tekst, w którym napisałem "że jade tam tylko po ty by ruchać łatwe panny" to będę ci sładał hołd do końca życia...
to nie stek bzdur... zacytuj i wytłumacz cytat gdzie napisałem bzdury..
Nie byłeś na Woodstocku i chcesz mieszać ludzi z błotem
A to wcale niezbyt duża sztuka by mieszać ich z błotem nie będąc na Brudstocku, skoro prosiaki same się mieszają z błotem.
tomasZx0x -> Zacznij budować pomnik ku mojej czci (tylko żeby był większy od tego Jezusa ze Świebodzina), a w międzyczasie przeczytaj swoje posty w wątku: https://www.gry-online.pl/forum/seks-na-woodstocku/zeaf5585
Tak naprawdę, to żadne z was nie było na Woodstocku, tylko na przystanku Woodstock. A dokładniej w Woodstock :) Wtedy to była wspaniała muzyka :)
K4B4N0s->
ja
Nie byłeś na Woodstocku i chcesz mieszać ludzi z błotem lub chwalić, którzy tam bywają.
Z tego co wiem, to oni się sami tam z błotem mieszają...
[29]
to nie taniej wyjdzie pojscia do pierwszego lepszego akademika? blota pewnie nie bedzie, ale na pewno znajda sie jacys marszalkowie z puszkami slaskiego i frytkownica na korytarzu
Nie napinaj się tak bo wybuchniesz. Ktoś na siłę chce Cię tram zabrać, że takie tezy wygłaszasz. Ja akurat na Wodstocku nie byłem i nie zamierzam być. A to, że naoglądałeś się reportaży i najlepszej TV, czyli Trwam. Wszystko jest dla ludzi, nie lubisz Woodstock ok, zachowaj to dla siebie te tezy i anie wygłaszaj je publicznie bo takie pier****nie mamy na co dzień w TV
Bulllzeye -> Pomieszkiwałem swego czasu u kumpla w akademiku i nie mogłem się przemóc. Nawet po spożyciu znacznej ilości napoju spirytusowego "Tytan" przegryzanego czerstwym chlebem z musztardą nie byłem w stanie. Dziewczęta z Grójców i innych Konotop, o wyglądzie dosyć nieatrakcyjnym, zapewne z wiechciem słomy w gaciach, to nie jest mój typ...
Epic cool story bro...