Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Witam proszę o pomoc w wyboże urządzenia wielofunkcyjnego atramentowego!!!

11.10.2015 19:30
1
Faron
14
Chorąży

Witam proszę o pomoc w wyboże urządzenia wielofunkcyjnego atramentowego!!!

Chcę kupić drukarkę do użytku domowego. Chciał bym aby cena nie przekraczała 200zł. Nie mam zbyt wysokich wymagań muszą być 3 podstawowe funkcje.
1-drukowanie
2-kserowanie(kopiowanie)
3-drukowanie w kolorze
Myślałem nad Canon PIXMA MG2450 moim zdaniem mi by wystarczyła bo i tak pewnie za parę miesięcy się zepsuje i trzeba będzie kupić nową jak to teraz bywa...
Napiszcie co sądzicie o modelu wyżej podanym a jak nie to doradźcie coś w granicach cenowych do 200zł

11.10.2015 19:31
IGG
😱
2
odpowiedz
IGG
60
Hohner

prosisz o pomoc w czym?

szukaj brothera - tanie, niezawodne a komplet tuszy zamienników sensownych firm to granice 20-30zł

11.10.2015 21:17
3
odpowiedz
Likfidator
120
Senator

Poleciłbym jakiś sprzęt co ma wbudowany słownik ortograficzny i blokuje drukowanie stron zawierających tak karygodne błędy...

Na poważne, tak jak IGG, szukaj jakiegoś Brothera. Mam dwa j315W (już go nie kupisz) oraz j105. Oba bardzo dobre jak na warunki domowe. Drukują, kserują, skanują i mają WIFI. Do tego mega tanie w eksploatacji komplet tuszy CMYK kupisz za 8-10 zł i starczy to na kilkaset stron, oczywiście w zależności od tego ile druku będzie na każdej stronie.
Ja częściej kupuję ryzy papieru niż tusze. Ostatnio nawet drukuję na papierze fotograficznym concept arty do własnych projektów, gdyż pięknie wyglądają takie wydruki i nadal wydaję jakieś śmieszne grosze na zakup tuszu.

Forum: Witam proszę o pomoc w wyboże urządzenia wielofunkcyjnego atramentowego!!!