Dostałem taki plik w załączniku jako odpowiedź na moje pytania dot. reklamacji w merlin.pl. Ktoś wie czym może być ten plik i czym go otworzyć?
http://x86.pl/jak-otworzyc-plik-winmaildat/
Schowaj się z takimi linkami bo na drugi raz pomocy nie dostaniesz.
Ojoj, prawie się przejąłem. Wielką łaskę robicie, że pomożecie nie tylko mnie, ale i innym, którzy znajdą ten wątek szukając właśnie w Google. I co znajdą? Żeby szukali w Google. Kij w oko forumowym specom, którzy zjedli wszystkie rozumy.
A program mi się nie przydał, niestety. Plik jest pusty.
Nikt Ci nie robi łaski, wręcz przeciwnie to czegoś chcesz od nas, a nie my od Ciebie wiedz myślę, że w takiej sytuacji powinieneś brać pod uwagę każdą wypowiedź.
Gwarantuje Ci, że mało kto znajdzie akurat ten wątek w google, te pytanie jest tak powszechne, że ludzie znajdą odpowiedź na innych stronach, nawet gdyby ktoś to znalazł to ma czarno na białym link, który ułatwia sprawę.
Zapewniam Cię, że większość ludzi szuka rozwiązania problemu najpierw w Google a później pyta na forum(które nie jest stricte komputerowym).
Zazdrościsz forumowym specom(kimkolwiek Oni by byli) bo sam nie umiesz korzystać z Google.
"Oni" potrafią korzystać tylko z LMGTFU, taka prawda.
"Oni" potrafią korzystać tylko z LMGTFU, taka prawda.
Błąd, potrafią korzystać z Google. Ty nie. I nie zakładają tematów "jak otworzyć plik .dat?!?!?! :((( to jest w ogóle możliwe?!". Tzn. teraz mówię nawet o ludziach mało rozgarniętych. Wiedzą co wpisać w google i znajdują tysiące pytań na ten temat na największych forach dotyczących komputerów.