Witam
Ostatnio zakupiłem Wiedźmina 3 Dziki Gon jednak prześladuje mnie pech z ową grą
Najpierw dostałem grę na wadliwym nośniku CD i czekałem aż producent przyśle nową,w ten czas pobrałem grę z GOG-a jednak gra nie chcę ruszyć tzn.ekran raz szybko miga i nic,ani żaden komunikat się nie wyświetla,nie mogę nic kliknąć,opcja naprawy gry poprzez GOG-a również nic nie daje.Chciałem nadpisać że chcę uruchomić grę na świeżo zakupionym laptopie który powinien bez problemu pociągnąć tę produkcję(są nawet filmiki na Youtube jak na słabszej specyfikacji tegoż laptopa gra śmiga).Próbowałem przeinstalować grę jednak to również nic nie dało,wszytskie sterowniki są zainstalowane i inne gry śmigają więc niczego nie powinno brakować ze sterowników(stara ale jara Call of Juarez:Więzy Krwi na ultra detalach i Alen Rage - dostałem do lapka w gratisie więc czemu by nie pograć - też na wysokich śmiga).Dzwoniłem do CDP jednak konsultant nie był mi w stanie pomóc i upierał się że może to być problem zbyt słabej konfiguracji sprzętowej.Na innym olbrzymim forum również opisałem ten problem i wszyscy tam jedniogłośnie stwierdzili że lapek bez problemów powinien pociągnąć Wiedzmina ale nie byli w stanie mi pomóc
Specyfikacja sprzętu
Lenovo y50-70
i5 4210H
GTX 960m
240gb SSD
8gb ramu
Z góry dzięki za pomoc