Witam! Mam pytanie czy ktoś wie może czy będzie jeszcze możliwość zakupienia edycji kolekcjonerskiej Wieśka ? na cdp.pl zostały wykupione wszystkie oprócz Xboxa.
Zastanawiałem się czy zamawiać a nie przyszło mi do głowy że tak szybko pójdą, fakt że dużo ludzi zamawiało tylko po to aby drożej sprzedać na allegro.
Nic nowego, to samo co w przypadki 1 i 2 części... na allegro już po 500-600 złotych wystawione.
Można tych cebulaków z Allegro gdzieś zgłosić?
Dobry interes można zbić na tych kolekcjonerkach. Zarezerwuje się egzemplarz, opchnie za jakieś 500-600 złotych, kupi się zwykłą edycję i sporo kasy zostaje w kieszeni.
Tylko wtedy tacy jak np. ja który chcę kupić kolekcjonerkę wyłącznie do siebie tracą na tym ;/ Mam nadzieje że będzie jeszcze jeden nakład tej edycji
Chyba na tym polega edycja kolekcjonerska, co nie? Nakład jest specjalnie ograniczony.
Velk -> Pocieszę Cię, ja mam zamówioną - ale wiadomo do czasu premiery jeszcze wiele się może zmienić. Więc jak będziesz pamiętał - to napisz odpowiednio wcześniej, i jeśli się rozmyślę to Ci odstąpię zakup.
Na szczęście nigdy mnie te figurki i medaliki nie interesowały więc spokojnie się zadowolę zwykłą edycją, tylko steel book'a będzie mi szkoda(ale może od kogoś odkupię)
Chyba to będzie pierwsza gra od dawien dawna którą kupie w wersji fizycznej.