Siemka.
Kumpel na studiach upiera się, że kupił Wiedźmina 3 na Steamie za 10 euro w paczce z 1 i 2 częścią.
Według mnie to niemożliwe.
Raz, że to zbyt niska cena jak na taki tytuł, nawet w promocji...
Dwa, że jestem aktywnym graczem jeżeli chodzi o grową społeczność i na 100% usłyszałbym o takiej promocji.
Wszedł na konto, by mi pokazać i rzeczywiście ma wszystkie Wiedźminy, a data zakupu W3 to 10 września tego roku.
Albo coś kłamie, albo rzeczywiście ominąłem taką okazję.
W internecie pogrzebałem trochę pobieżnie, ale żadnego info nie wygrzebałem.
Co o tym sądzicie?
Nie pamietam zadnego takiego bledu cenowego. Jesli faktycznie kupil, to na swoim koncie ma potwierdzenie transakcji, niech ci pokaze jesli ci zalezy.
Kłamie i nie jednocześnie - faktycznie 10 września była promocja na -85% w przypadku dwóch pierwszych części oraz -30% na trójkę. Przy obecnych cenach jednak, nie mógł wydać mniej niż 40+ euro za komplet, także...
Ja kupiłem W3 na Steam w listopadzie ubiegłego roku za nieco ponad 40zl. Chwilę przed tym, zanim Valve zablokowalo możliwość aktywacji giftow zza wschodniej granicy.
Dzieki za odpowiedzi :)
not2pun
W Twoim linku nie ma wzmianki o W3 a to on jest najważniejszy w tej sprawie :P
Nie dał mi sprawdzić historii zakupów, więc nawet jeżeli nie ma tam takiej informacji to i tak się za przeproszeniem osrał, więc jaka jest prawda wszyscy wiemy...
tak właśnie, nie doczytałem, a raczej nie doszło do mnie ze to 10e za 3 cześć wiedźmina, faktycznie ciężko w to uwierzyć.