jak zdobuc klucz do tych drzwi w kamieniołomach w vergen?
dostaje się go chyba od cecila burdola ale gdzie on jest?
dobra jestem u cecila, alenie ma takiej opcji ze ma mi dac klucz
brak znawców wieźmina na golu?
narazie mam znajeźć miejsce mocy wskazane przezz cecila burdona. daleko jeszcze do tego klucza?
uppppp
dostaniez go chyba od chorazego z jego czapka ale na 100 procent nie jestem pewny . dawno skonczylem gre i dobrze nie pamietam
@wysiak
Brawo! Zamiast udzielić odpowiedzi dajesz link do płatnego poradnika! Świetna pomoc! Admini są z twojej głupoty dumni!
Poradnikow darmowych z dokladnie rozpisanymi questami jest na sieci mnostwo - wystarczy zadac sobie odrobine trudu, i poszukac - ale ze jestesmy na stronie Gry-Online, to chyba naturalne, ze daje link do ich wlasnego poradnika, a nie do konkurencji. Sam do tego etapu w grze jeszcze nie doszedlem, w przeciwnym razie po prostu bym napisal - jednak poradnik powinien rozwiac wszelkie watpliwosci. Masz jeszcze jakies pytania?
Egao [9]
Ja tam się dziwię, że wysiak w ogóle zareagował w miarę, powiedzmy, pozytywnie. Zwłaszcza, że ta gra jest od 18+...
Może zapominacz hasełka łaskawie zajrzy do poradnika, który jest dołączona do każdej kopii gry? Zakładając, że nie ma pirata.