Dobry wieczór.
Właśnie zablokowali mi konto i mam takie pytanie. Za ile muszę doładować, żeby mieć konto odblokowane i na jak długo jest ono aktywne?
To jakaś stara, znaleziona karta, a jeśli bym kupił nowy starter za 5zł, to jak długo mam ważne konto?
Tak, google gryzą. Jestem na smartfonie i wejść mogę tylko na forum. Nie pytajcie dlaczego.
Ważność Twojego konta zostanie przedłużona zależnie od wartości doładowania, i tak:
Od 5 zł do 19 zł – ważność Twojego konta zostanie przedłużona
o 5 dni na połączenia wychodzące + 3 miesiące na połączenia przychodzące.
Od 20 zł do 49 zł – ważność Twojego konta zostanie przedłużona
o 1 miesiąc na połączenia wychodzące + 3 miesiące na połączenia przychodzące.
Od 50 zł do 100 zł - ważność Twojego konta zostanie przedłużona
o 3 miesiące na połączenia wychodzące + 3 miesiące na połączenia przychodzące.
Od 100 zł do 149 zł - ważność Twojego konta zostanie przedłużona
o 4 miesięcy na połączenia wychodzące + 3 miesiące na połączenia przychodzące.
Od 150 zł do 500 zł - ważność Twojego konta zostanie przedłużona
o 6 miesięcy na połączenia wychodzące + 3 miesiące na połączenia przychodzące.
Jeśli w dniu uzupełnienia konto jest ważne na połączenia wychodzące, to nowa data jego ważności liczona jest od dnia aktualnej daty ważności konta na połączenia wychodzące. Jeśli w dniu uzupełnienia konto nie jest ważne na połączenia wychodzące, to nowa data jego ważności liczona jest od dnia doładowania. Ważność Twojego konta na połączenia wychodzące można przedłużyć maksymalnie na czas do 12 miesięcy.
Ale beznadzieja.. To jak to jest, że dziewczyna może pisać bez doładowania, brat to samo?
Może mają konto ważne rok.
Usługa kosztuje 3zł miesięcznie.
Czyli mogę sobie doładować konto za pięć złotych - konto zostanie przedłużone na pięć dni, aktywuje sobie tą usługę za 3zł i wychodzące mam ważne rok, dobrze rozumiem?