!!!WAŻNE!!!
Muszę wam coś powiedzieć. To forum zaśmiecają niektórzy ludzie. Np. Jadę wkrótce na Ukrainę. WTF?! Luknijcie sobie na nazwę strony: GRY-ONLINE.PL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A nie: Wiadomościokolesiuktóryjedzienaukrainę.pl! Pomóżcie temu forum i zwalczcie głównych spamerów!
Ale są specjalne kategorie do tego... odhacz sobie to nie będziesz miał spamu... lol Ty masz problemy...
Spamer nr. 1: minehobbit12 D:
Wiem, wiem. Ale chodzi mi o takich "innych" spamerów. Na przykład takich co ich tematy nas w ogóle nie obchodzą.
2 razy góra
Mówię że to jest ważne, a to nie jest spam
A kto powiedział, że nie obchodzą? Jak ktoś się udziela na temat to oczywiste jest, że ludzi takie tematy obchodzą. To jest forum ogólne z większym naciskiem na gry, lecz OGÓLNE!
Na tym forum nie rozmawia się tylko o grach.
Wiem, wiem. Ale chodzi mi o takich "innych" spamerów. Na przykład takich co ich tematy nas w ogóle nie obchodzą.
Masz na mysli [1] ?
Dobra dzieciaczku wracaj do majnkupy :)
To forum nie jest tylko o grach, to właśnie po to masz tyle kategorii.
PS. Według twojego toku myślenia, twój wątek też powinien zostać usunięty, a ty jesteś spamerem, bo w końcu założyłeś wątek, który nie dotyczy gier.
Powtórzę już chyba tekst ograny przez tyle lat do bólu przez tutejszych forumowiczów.
To nie jest forum o grach, tylko dla graczy. A teraz zmykaj i nie zawracaj głowy swoimi głupimi postami.
PS. Według twojego toku myślenia, twój wątek też powinien zostać usunięty, a ty jesteś spamerem, bo w końcu założyłeś wątek, który nie dotyczy gier.
Dokładnie popieram w 100 %.
Tylko, że czytając twój post można pomyśleć, że koleś chwalił się tym że jedzie na Ukraine - co mogłoby być postrzegane jako spam w niektórych kręgach. A koleś pytał się jak powinien się przygotować, co zabrać.
Poza tym nie zapominaj, że mając "low lvl" nie pyskuje się na "high lvlowców" :).