W tym roku chciałem razem z dziewczyną wyjechać nad morze. Planujemy wyjazd w ostatnim tygodniu lipca. Za cholerę nie mogę zdecydować się do jakiej mieściny się wybrać. Chciałbym prosić Was o pomoc. Czy możecie polecić jakąś mieścine? Nie chce jechać do jakiegoś dużego miasta ale też nie chcę jechać do jakiejś malutkiej wsi. Prosiłbym też abyście od razu polecili jakiś niedrogi nocleg. Chodzi o jakiś pokój 2os. najlepiej z wyżywieniem. Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuje za pomoc.
Darłowo ?
Może Pobierowo? Nie jest to duże miasto, ale turystycznie dobre, jeśli lubisz miejsca z główną ulicą turystyczną a`la zakopiańskie Krupówki, gdzie z reguły jest 9/10 aktualnie przebywających tam turystów.
Białogóra
A Świnoujście? Z całego wybrzeża na którym byłem ma zdecydowanie najładniejszą plażę, miasto się rozwija, nie jest tak plastikowe jak Międzyzdroje i do Hansów można się wybrać. Żadnego pensjonatu niestety nie doradzę, zawsze mieszkałem tam u rodziny.
Jestem całkowicie otwarty na propozycje. Ale prosiłbym o linki do noclegów które znacie i możecie polecić.
Oj pensjonatu ci nie podam bo daaaawno temu bylem :)
Międzydroje plastikowe? Trzymajcie mnie. Międzyzdroje jest o wiele przyjemniejsze od Świnoujścia, chociaż nie musisz się tam bać, że jak będziesz nad ranem wracać z baletów to ci kradzież z pobiciem zrobią...
Wiem co mówie, mieszkam w Międzyzdrojach a w Ściu jestem często...
Niestety żadnego nie znam, bo nie przepadam za dłuższym pobytem nad morzem, a poza tym mam wystarczająco blisko, by raz na jakiś czas pojechać samochodem (nieco ponad 60km).
Poszukaj czegoś na internecie, na pewno jest tego od cholery.
No właśnie za dużo tego jest i chciałbym abyście coś Wy polecili. Jutro bede latał po stronkach i patrzył na Wasze propozycje.