http://www.arealme.com/country/pl/
mi wyszło Afganistan :/ to już wolę zostać tu gdzie jestem :D
Tajlandia. :)
Wyspy Spratly
Korea Płd.
Nigdy w życiu...Polska mi odpowiada i nigdzie indziej nie chciałbym żyć.
Węgry. Zgadza się.
[1]
Jak wybrałeś w 17. i 18. opcję z Allachem i Mahometem to się nie dziw. Test swoją drogą jest strasznie idiotyczny, prawie wyłączyłem po co sądzisz o Bożym Narodzeniu w lecie. Pytania są nieprecyzyjne.
Algieria. :D Zbieram manatki i wyjeżdżam.
Ale gówno :/
Co to ma być z tym dzieckiem które ciągle płynie do szkoły łodzią i się spóźnia? Nie może po prostu płynąć szybciej lub wypływać z portu wcześniej? Równie dobrze można by zapytać o studenta który jeździ autem na uczelnię i zawsze się spóźnia bo stoi w korku.
Nie wiem, ale ja go wyrzuciłem ze szkoły. Mam nadzieję, że nie ma mi nic za złe.
Tajwan.
Osobiście wybrał bym Australię, Nową Zelandię - a z Tajwanu to już blisko :)
Nikt nie chce w Polsce? taki pikny kraj.
Żeby Polska wyskoczyła, to trzeba byłoby nie zadawać żadnych pytań.
CHECHE.
Wyspy Spratly
hmm, co zabawne zawsze chciałem zamieszkać na tropikalnych wyspach (choć raczej preferowałbym Hawaje lub Nową Zelandię ;p)
No ale że jestem biedakiem, to zostaję w moim slumsie ;D
Na dokładkę wygląda na to że te wyspy nie są za ciekawym miejscem do zamieszkania. Jest to strefa konfliktowa między Chinami a Wietnamem a Filipinami + kilka innych państw
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wyspy_Spratly
Algieria? A najlepsze, że moje odpowiedzi NIJAK mają się do Algierii.
Ten test to totalny bubel.
Japonia:)
ISIS
Wyszło mi, że Francja. Może być.
Mongolia
Naprawdę tylko mi trafiła się Tajlandia? ;-;
Third Ai's Eye
podejrzewam, że tylko ty masz skryte marzenia o zmianie płci, a reszta nie.
Finlandia
Tajwan, pewnie dlatego że przy pytaniu z oceanem nie wybrałem odpowiedzi, że boje się głębokiej wody.
Wyspy Spratly
Sri Lanka - czas pakować walizki
Azerbejdżan
CHINY :O
Beznadziejny test... Przecież ja nie cierpię żółtych...
Jak większość testów ten też nie ma sensu, ale mi wyszedł Tajwan. Czyli nie tak źle ;)
Ciekawi mnie w jakim stopniu płeć i znak zodiaku wpływa na wyniki.
Mongolia ... no sam nie wiem
Sri Lanka - czas pakować walizki
To jedziemy razem. Też mi wyszła Sri Lanka.
Korea Południowa- już kupuję starcrafta, pewnie mam talent :-)
Wiek mentalny- o 13 za dużo O.O
Mi też Sri Lanka. Głipi ten test. Raz odpowiedziałem na azjatycką legende i zaraz już Azja. Nuda i bezsens, 2/10
Sri Lanka.
Nie wiem w jakim stopniu to niby pokrywa się z moimi odpowiedziami, ale OK.
Somalia
Somalia nie wiem z jakiej paki. Spodziewałem się jakiejś wyspy. Test dupy.
Co za beznadzieja. Zaprzestałem w połowie.
[71]
Wszystko zależy od znajomych. Ja trafiłem na tą ankietę dopiero na GOLu.
Chiny. W sumie by się zgadzało. Lubię tłok, miasta, zabytki i technologie.
spoiler start
Problem w tym, że mam ochotę coś zniszczyć jak słyszę dłużej niż minutę chińskie/japońskie pie*dolenie - czingczangczong. No i oczywiście rozstrzelałbym to "coś" co w wieku 30 lat udaje Songo i lata w pedalskich strojach z anime...
spoiler stop
Cały FB feed zawalony tym gównem od miesięcy, aż się poczułem jak 15 lat temu gdy takie badziewiaste i bezsensowne ankiety robiły furorę, o co tu chodzi? Ktoś ma z tego kapustę czy jak? Przecież ta ankieta to totalne badziewie, nawet w to nie klikajcie... Nie wiem jakim trzeba być retardem, żeby to podawać dalej.
Wyspy Spratly, na morzu południowochińskim... chyba ich powaliło. Ja bardziej myślałem o jakichś wyspach na Karaibach albo Pacyfiku a nie te zimne miejsce + jeszcze jakieś tsunami mnie pierdzielenie albo "przypadkowo" spadną jądrowe pozdrowienia od Kima :)
Boliwia? Znacznie wolałbym Norwegię:)
Madagaskar