W co zagrać??
Siema nie wiem w co zagrać proszę podawajcie mi jakieś nowsze ciekawy tytuły :) z góry dzięki
Far Cry 3
Metro: Last Light
far cry ukończony tak jak metro na boisko za ciepło :P
League of Legends?
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f8af95c042a9765195482 --mój referral, jeśli się skusisz ;)
BF3 + Premium ?
bf 3 trochę się znudzil, a lola nie lubię :/
no dobra nie chce mi się grać w pilkę bo nerdem jestem :P
Gra o Tron, ale RPG. System walki słaby, ale walki mało. Dialogi w grze to mocna strona o ile lubisz dialogi dobre, jeśli nie to poszukaj innej gry, nastawionej na walkę np. Helsing (tę nową)
Albo stary Mount & Blade jakiś? Lub w simsach dom z basenem zbuduj i grilla zrób i pisz znajomym w real life, że grilla robisz.
podawajcie dalej bo te mnie nie zaciekawiły
a jaki typ gier cię interesuje? bo ktoś może podać ci np. Dota 2, albo Team Fortress 2, ale może nie interesują cię gry przez net, albo gry danego gatunku?
Ktoś inny wymieni ci 50 gier przygodowych i okaże się, że nie lubisz w ogóle takich gier?
Dreamfall: The Longest Journey
Overclocked
lub seria HITMAN (np. część Blood Money)
lub najnowsze Tropico?
lub stara gra Dungeon Keeper 2?
ja lubię dużo typów gier tylko większość dobrych przeszedłem np. dzisiaj ukonczyłem po az drugi wiedźmina 2 i wlasnie z tego powodu piszę ze nie mam w co grać lubię strzelanki różnego typu przygotówki ale głownie interesują mnie gry z 2009 roku i nowsze, jedynie czego nie lubię to wlasnie dota, lol, diablo itp.
No to ja przedstawię Ci (moim zdaniem) dobre tytuły,ale niektóre mogą być sprzed 2009:
1.Wiedźmin(1)
2.Assassin's Creedy
3.Call of Juarez(Więzy Krwi i Gunslinger)
4.TES V Skyrim i IV Oblivion
5.Dragon Age:Początek
6.Thief Deadly Shadows
7.Call of Duty:Black Ops
8.Mount&Blade Warband.
Jeśli ktoś jest zachwycony z jakiejś gry i chcę Mi ją polecić(oczywiście jeśli chce i ma czas;)
https://www.gry-online.pl/forum/jakie-gry-mi-polecacie-1/zdc202b4?N=1
Z góry dzięki.
znam i przeszedłem wszystki :P
Batman: Arkham Asylum & City
Hitman: Absolution
Tomb Raider
Devil May Cry 3 & 4
Assassin's Creed I, II, Brotherhood & Revelations
Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition & The Force Unleashed II
wszystko bo za sw przeszedłem ale jakos mnie nie przekonuje ta gra
Magicka, Tomb Raidery od Legendy łącznie z Guardian of Light, Batmany, Saints Row 3, Mirror's Edge, Fable 1 i 3, NFS Carbon, Hot Pursuit, Assassin 2 i Brother inne nie grałem, Burnout Paradise o i ostatnio wyszedł super Tony Hawk w HD.
a mmo może być bo jak tak to Star Wars: The Old Republic
tego nie przeszedłeś
zubek29 wszystko przeszedłem
koksu mówilem ze star wars mnie nie interesuje
to może inne mmo jak tyle się na przechodziłeś ?
Guild Wars, Wow TERA
a jak single to Dead space 1,2,3
a multiplayer
cod bo2
albo starcraft 2