Hej, co myślicie o tym sprzęcie [url]http://moto.gratka.pl/tresc/volkswagen-eos-kabrio-173-ps-13407329.html#96faecb45099385a,1.html?utm_source=brk[/url]. Myślicie, że na polski klimat warto kupować samochody typu cabrio? Ten tutaj model gdy ma rozłożony dach niczym się właściwie nie różni od przeciętnego auta na drodze - ale po złożeniu robi furorę... Nie chciałbym wyjść na snoba... Sami wiecie :P
Czemu nie, ładniutki kabriolecik, łatwo zaparkujesz, przyjaciółki będą zazdrościć. Warto!
Oh, wait...
Akurat kabrio z twardym dachem nadają się na każdą porę roku. Co do Eosa. Jak na mój gust, zbyt poważne (nudne) autko jak na ten typ nadwozia. No i po co ci diesel? Zepsuje cały majestat kabrioleta. Preferowałbym tu bardziej Volvo C70, Opla Astrę III TwinTop.
Jak chcesz cabrio, to bierz 206CC. Dużo tańsze, całkiem wygodne. Znajomy ma i często nim jeżdżę.
Samochód fajnie się prezentuje, ale nie brałbym czegoś takiego za takie pieniądze. No chyba, że miałbym ich tyle, że nie wiedziałbym co mam z nimi robić.
Muszę to przyznać, że tego typu autami bardzo fajnie się jeździ... Na taką pogodę jak dziś byłby strzałem w 10 :)