Witam, postanowiłem zamówić sobie Skyrima, i tak siedzę już jakiś czas szukając po taniości; w końcu znalazłem za 99zł na stronie Vobisa, przyznacie że w porównaniu z innymi serwisami jest to dosyć niska cena, na allegro najniższa cena to 114zł. I tak się zastanawiam czy oby na pewno jest to uczciwy sklep, czy nie ma problemów z wysyłka itd. To jak miał ktoś kiedyś problemy z Vobisem?
http://www.vobis.pl/oferta/gry_i_konsole/pc/gry/104664_gra_pc_the_elder_scrolls_v_s.aspx#
Jakoś znajomy ostatnio kupował MW3 w Vobisie i nie było problemu. Tyle, że on bodajże po pracy w normalnym sklepie kupił.
W dodatku to co za problem zamówić grę ''za pobraniem''? Czyli kasa do rąk kuriera. Wtedy masz nawet prawo otworzyć paczkę przy kurierze i np. sprawdzić ogólny stan tej rzeczy którą zamawiałeś.
sklepy Vobis ma na przyzwoitym poziomie więc po sprzedaży wysyłkowej spodziewał bym sie podobnie.
zamawiałem u nich Deus Exa, pamiętam że wysłali mi grę dopiero po mailowych interwencjach... ale kontakt mają dobry.