Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Vectra zmienia regulamin - MOŻNA ZRYWAĆ UMOWY BEZ ŻADNYCH KAR!

07.05.2014 23:47
😊
1
JakToJestWydane
26
Centurion
Image

Vectra zmienia regulamin - MOŻNA ZRYWAĆ UMOWY BEZ ŻADNYCH KAR!

Jeśli ktoś z was ma telewizje/internet/telefon w Vectrze a nie jest zadowolony z oferowanych usług teraz ma okazje zerwać umowę bez dodatkowych kar. Więcej informacji na ten temat tutaj:

http://www.wykop.pl/link/1980336/vectra-zmienia-po-cichu-regulamin-umowy
http://www.portel.pl/forum/read.php?1,662298

W ciągu najbliższych kilku dni pójdę do lokalnego biura złożyć wypowiedzenie. Internet od dawna mam od innego dostawcy a do telewizję będę miał z anteny naziemnej - 30 kanałów w pełni wystarczy.

Co jakiś czas pojawiają się tutaj na forum wątki dotyczące VECTRY więc może kogoś akurat zaciekawi informacja dotycząca zerwania umowy bez dodatkowych kar/kosztów itd.

08.05.2014 08:09
👍
2
odpowiedz
zanonimizowany840667
28
Generał

Ja tam nie narzekam na Vectrę, zrezygnowałem z C+ parę miesięcy temu, przysłali kwit, że umowa rozwiązana w tym zakresie, na fakturze 30 zł mniej a C+ nadal jest :)

08.05.2014 08:36
Ace_2005
3
odpowiedz
Ace_2005
190
Bo tak!

Żadnej informacji o zmianie regulaminu nie otrzymałem. Ani w formie fizycznego pisma, ani w formie maila. Dzięki za informację. Zerwę z nimi umowę i podpiszę nową, bo ogólnie jestem zadowolony, ale dla nowych klientów są w tej chwili lepsze pakiety.

08.05.2014 08:42
4
odpowiedz
zanonimizowany840667
28
Generał

Z tego co widzę, to szału nie ma z tymi ich ofertami, gorsze niż to, co mam do tej pory. Zwłaszcza z darmowym C+
Poza tym trzeba pamiętać, że jest jedna ściema w tych wszystkich abonamentach, na fakturze doliczają jeszcze kilkanaście złotych za "dostęp do usług cyfrowych", "utrzymanie sieci" itp. bullshit, który nie jest wymieniony na stronie.

08.05.2014 09:29
Stra Moldas
😜
5
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Ja z kolei mam Multimedię, ale gdybym miał możliwość wyboru spośród trójki najpopularniejszych operatorów kablowych, to na pewno wybrałbym Vectrę. I nie UPC.

08.05.2014 10:57
jasonxxx
6
odpowiedz
jasonxxx
154
Szeryf

Hehe do mnie już 2 razy dzwonili "z nową super ofertą", pewnie z okazji tej możliwości rozwiązania o której oczywiście nic sami nie wspomnieli. Musiałem się naprawdę nieźle natrudzić, żeby grzecznie przerwać rozmowę z nachalnymi konsultantami.

08.05.2014 11:02
koobun
7
odpowiedz
koobun
42
wieszak

Byli tak mili, że sami mnie poinformowali o takiej możliwości, ale po pierwsze, jestem z nich (w miarę) zadowolony, a po drugie, nic lepszego od tego co mam w tej chwili nie mogą mi zaproponować.

Mogliby tylko trochę kanałów dołożyć.

Forum: Vectra zmienia regulamin - MOŻNA ZRYWAĆ UMOWY BEZ ŻADNYCH KAR!