Witajcie
Jako że rozglądam się za jakimś narzędziem do przeglądania internetu trafiłem w popularnym portalu aukcyjnym, którego nazwa zaczyna się na literę "a" na niezwykle ciekawą ofertę używanego laptopa. Pokusie zakupu tego sprzętu uległo już ponad 500 osób i ta liczba ciągle rośnie ;) !!! Czy faktycznie sprzęt jest tego warty? Dodatkowo jak sprzedawca informuje, dostajemy legalną kopię systemu Win 7 !!! Laptop jest marki Toshiba, model C660-27X z procesorem T3500 2x2.1 GHz. Nie wiem czy mogę tu podać link do aukcji ale najwyżej będzie ban: http://allegro.pl/toshiba-c660-15-6-2x2-1ghz-2-250-dvdrw-kamera-win7-i4977041009.html
Co o tym myślicie?
Tej klasy laptopy u mnie w firmie pracownik może kupić (gdy przyjdą z wymiany na nowe, same Lenovo) za ~250-300zł i jeszcze dostanie fakturę :) Tak więc cena możliwa, komentarze dobre - można zaryzykować.
Ja mam toshibe satellite model ale bez wersji pro i jestem mega zadowolony. Laptopa mam juz jakies 6 lat, chodzi po cale dnie i nic zlego sie nie dzieje:)
[3] niestety nie, się wyprzedały jak tylko przyszła dostawa bo na każdym można zarobić 100-120zł spokojnie, nikt tego dla siebie nie bierze ;)
Tę klawiaturkę spolszczoną stickerami jakoś można przeżyć ale zastanawia mnie dlaczego karta bezprzewodowa jest "nowa na USB". Czyżby wbudowana padła?