Uwaga na allegrowicza Geronimo reklamują się że sprzedają nowy sprzęt moim zdaniem jest on używany.
Zakupiłem u nich 7 sztuk nagrywarek które mi nie działały poprawnie na 100 wypalonych płyt 35 było uszkodzonych.
Zareklamowałem u nich ponieważ udzielają 3 miesięcznej gwarancji.
Stwierdzili że nagrywarki są w porządku i teraz żądają ode mnie pieniędzy za przesyłkę i wykonane testy.
Utrudniony kontakt telefoniczny tel przeważnie wyłączony a jeśli włączony to Pani prosi o kontakt meilowy z szefem, który nie kwapi się do odpisywania a jak już to odpisuje po 2 tygodniach.
Odradzam tego Allegrowicza jest dużo innych firm które normalnie traktują klienta i nie każą płacić za przesyłkę i reklamację.
może nie umiesz nagrywać, albo korzystasz z najtańszych płyt dostępnych na rynku...
w przypadku nieuzasadnionego zgłoszenia reklamacji wcale im się nie dziwię, że chcą od Ciebie pokrycia kosztów przesyłki.
Gdyby tak każdy im odsyłał sprzęt, bo twierdzi, że coś nie działa mimo, że najzwyczajniej w świecie nie potrafi korzystać ze sprzętu to by poszli z torbami w przeciągu miesiąca.