Uszkodzona mysz i klawiatura?
Od zeszłego roku zaczęło mnie to nękać, tzn. co jakiś czas mysz i klawiatura przestaje działać i nic nie mogę zrobić, wtedy wciskam Casp Lock i przytrzymuje aż zapali się światełko przy tym klawiszu i wtedy wszystko jest jak przedtem (a teraz jest po formacie i zmiana z Win XP na 7 i inne) ale dzisiaj mysz i klawiatura przestały działać a zaczął się uruchamiać dźwięk gdy za dużo się dzieje. O co chodzi? Mysz nie działa, a podłączyłem drugą do usb, druga działa, pierwsza nie.
[2] Niczego nie montowałem to samo zaczęło się tak robić.
Dodam, że to robiło się też czasem kiedy podniosłem lekko mysz.

Czy to nie ty przypadkiem zakupiles hub'a usb?
Jesli tak to go odlacz, bo to jego wina.
up
up
up
up
Mysz nie działa, a podłączyłem drugą do usb, druga działa, pierwsza nie.
Nie bierzesz pod uwagę uszkodzenia myszy? Podłącz przez przejściówkę do gniazda PS2.
[7] Przyjmijmy, że mysz jest uszkodzona, co do ego ma klawiatura?
up
up
up
up
up
Nikt nie miał takiego problemu?
A może to uszkodzone USB lub wirus? Klawiatura teraz cały czas działa dobrze a mysz... laser przestaje działać i co kilka sekund rozbłyśnie i gaśnie, odłączam go i podłączam z powrotem i jest tak samo, mysz nie działa próbuję dalej i jest w porządku, ten proces powtórzył się już kilka razy.
Nie rozumiem. Przecież napisałeś, że jak podłączysz drugą mysz to działa, czyli wniosek nasuwa się oczywisty. Czy USB? Dlatego napisałem o podłączeniu do ps2.
[16] Z drugą myszą też są problemy (nie tak częste i klawiatura się nie blokuje). Nie mam takiej możliwości.