No niestety - po ponad 8 latach szlag trafił moją kierownicę Logitech Wingman Formula Force GP. Dokładniej to ja sam zachaczyłem nogą o kabel i zrzuciłem ją z biurka prosto na podłogę - no i niestety padł system Force Feedback. Reszta kierownicy działa, wszystkie przyciski, skręca tak samo, no tylko FF nie ma - odpaliłem RBR, żeby zobaczyć jak się gra bez FF i od razu wyłączyłem, takie coś nie ma sensu. Straszna szkoda, kierownica mimo tylu lat była w stanie idealnym i się do niej przywiązałem.
Kierownica jest strasznie stara (premiera 2000 rok), więc gwarancji oczywiście od dawna nie ma - znalazłem w sieci autoryzowany serwis Logitecha - FixIt. Szczęśliwie pamiętają tam jeszcze o tej kierownicy, więc pewnie z naprawą nie będzie problemu - orientuje się ktoś może jaki może być koszt takiej naprawy? Wiadomo, nie wiemy co padło, ale może ktoś miał podobny przypadek i też do nich wysyłał? Bo prawdę mówiąc płacić powiedzmy 150 zł za naprawę kierownicy, której nowszy model można nówkę kupić w tych granicach trochę się nie opłaca :)
Wysłałem do nich maila, ale czort wie czy tam ktoś odpisuje i czy w ogóle podają takie informacje - a może ktoś z forum miał już podobny przypadek :)
Jeśli nadal aktualne to mogę Ci ją naprawić.