Witam, Chcialbym poznac jakie sa wasze ulubione tworcy na youtubie. Moi to Rojo i Vonziu a wasi ?
- freddiew
- PS360HD2
- DBZanto
- Omega2040
- getsumara
- MrRetroKid91
- ImmaSeru
- ECDT1089
ImAndarzel - tematyka: BF3
Kikoskia - klasyczne gry.
To by było na tyle.
Jeśli dla ciebie oglądanie kamperów chowających się po krzakach i drących ryja albo generalnie - ludzi nieradzących sobie w BF3 jest fajne to cóż...
Nie to żebym był lepszy. Po prostu nie nagrywałbym czegoś w czym sobie słabo radzę.
Gimbus czyli brat blizniak wybuchającej beczki.
- Von Zay (SuchyKanal)
- Totalbiscuit
- Angry Joe Show
- OMFGcata
- Tivolt
- J2JonJeremy
- Smosh
Totalbiscuit, Jesse Cox, LAGTV, 5secondsfilm, Yogscast, Charlie McDonald, Geek&Sundry, Iggypres, huzlajnPL, p<32c, simonscat, wonziu, Day9.
Niichts, Criken, Jerma, Vonziu, Aces, giganerdz, lolhubistv, oneyng, stabbyvideo, theradbrad, TomSka, TotalBiscuit i Orlando.
http://pecet.jogger.pl/2011/12/31/co-ogladalem-w-tym-roku-w-internecie/ reklama czy cuś ale chyba dorzuce do tego total biscuita bo nie lubię jego wszystkich serii, ale "wtf is" czasem "przeglądam" chociaż nigdy nie oglądam w całości ;)
widze ze z polski to tylko wonzia oglondacie. Czemu np. nie roja ?
shogun1978
smosh, michalraven, gamesprout, prestigeclips, flowgoodeWOW, Robbaz.
żonę kapcia
edit; to nie ten wątek. a z youtububowców najbardziej ulubiony twórca to klocuch([14]+1) razem z kolegą.
Dlaczego nie roja?
Dorośniesz, zrozumiesz.
Tak serio - nie należymy do tej grupy wiekowej, która się nim jara.
I jeszcze dobry jest Robbaz oraz Niicht/STAR.
Dokladnie. Sprawdzilem czym to ostantio sie tak ta mlodziez jara. I powiem wam, ze ten koles (ROJO) jest tego samego poziomu co jego fani. Szkoda mi tego chlopaka, wszystko robi pod publike widac, aby zdobyc wiecej fanow.
SuchyKanał
LekkoStronniczy
RayWilliamJonhsson
freddiew
wybuchającebeczki
birgirpall
emstarcraft
Szkoda mi tego chlopaka, wszystko robi pod publike widac
Niee, po prostu jest debilem.
SuchyKanal
Dem3000
Shogun1978
LinusTechTips
AtheneWins
PvtKuba, FaZeClan, TheRussianBadger i pewnie inni ale nie pamiętam
Ahh, no. I jeszcze mój klan. ThePainOrigin. Niedługo mój 1 montage będzie :D
Na bieżąco Suchy Kanał i programog. Często też arhneu, ale nieraz koleś przedziwnie akcentuje wyrazy i wkurza mnie to, chociaż filmiki ciekawe.
Obecnie ogladam anglika ZeppelinG1993 bo robi gameplay z Bully (a wczesniej robil Harry Pottery). Moje perypetie z gra Bully chyba znacie, a ja chce poznac jej fabule
Serio mówię. Zaczęło się od tego, że nie wiedziałem jak przejść misję w teatrze w Blood Money :)
5sffilms , OMFGCata , Barats&Bereta Boogie2988 Family Feud Harry Partridge , czasem robbaz , Total Biscuit i Wonzay.
Z tematyki gier to tylko:
VonZay (Suchy Kanał) i JJ (KSIOlajideBT)
Vlogersi:
RWJ, KassemG (tylko Going Deep i California on...), NiekrytyKrytyk
Poza tym jeszcze: HISHEdotcom, boyceavenue, Gabriel Iglesias, Remi Gallard i TeamFourStar