Turning Point Fall of Liberty-problem z płynnością(a raczej jej brak)

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
27.11.2013 20:52
😐
1
odpowiedz
zanonimizowany958323
1
Junior

Turning Point Fall of Liberty-problem z płynnością(a raczej jej brak)

Mam pewien problem. Otóż gdy uruchamiam grę wszystkie filmiki lecą normalnie a gdy pojawia się menu wszystko sie zatrzymuje. Wygląda to jak pokaz slajdów tyle, że co 10 sekund wszystko stoi i nagle działe normalnie z sekundę i potem znowu zatrzymuje się na te10 sekund. A gdy jakoś uda mi się włączyć kampanię to pierwszy filmik na silniku gry działa bez żadnych ścięć potem jest ładowanie i natępny filmik i sama gra to MakAbra. Znowu pojawiają się te skoki płynności.
Na kompie mam dużo bardziej wymagających gier np. Crysis 2, Far Cry 3, BfBC 2, Mass Effect 3, GTA 4, GRID, Saints Row The Third i działają one płynnie na wysoko-średnich. Miałem parę gier na Unrealu 3, bez problemu i płynnie działały na najwyższych ustawieniach wraz z rozdzielczością HD.
Mój sprzęt to:
Procesor-Dual Core 2,3 Ghz
Ram-2gb
Grafika-Nvidia Geforce 8600gt 256mb
System-Win XP service pack 3
Ps
Grę mam z ostatniego numeru Cd Action 13/2013
Pss
Aktualizowałem wszystkie sterowniki, wyłączałem zbędne aplikacje w tle a antywirusa nie mam. Wczoraj zainstalowałem czystego Win XP i jest to samo.
Z góry dzięki za odpowiedzi.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl