Mam problem z grą Trine 2
otóż grając w nią - level 11 - zdobyłem wszystkie buteleczki/kulki z doświadczeniem ale gra pokazuje mi, że brakuje dwóch!
Grałem ten lvl dwa razy a potem włączyłem nawet na yt solucję i krok po kroku (przełączając się pomiędzy yt a grą) sprawdziłem czy zdobyłem wszystkie... ZDOBYŁEM!!!
Niestety gra pokazuje 88/90 i 30/30 czyli lipa! Tak to jest właśnie jak chce się zrobić grę na 100%! Zawsze coś nie wypali...
Ma ktoś jakieś pomysły? Wie ktoś jak zresetować poziom, żebym mógł spróbować zebrać expa jeszcze raz?
Miałem ten sam problem tylko w innej grze, musiałem zresetować konsole i wykasować całą pamięć Save i znowu musiałem przejść gdzie dotarłem i wtedy poszło! nie wiem od czego to sie robi może twórcy gry nie dobracowali głupie szczegóły
Obejrzyj inny film, moze ten, ktory akurat widziales nie byl na 100%.
Dwukrotne przejscie to nic, ja niektore levele zaczynalem po 10 razy, zeby znalezc wszystko. Jaki sens ma przechodzenie gry na 100% z filmami na youtube?
nagytow [3]
Jaki sens ma przechodzenie gry na 100% z filmami na youtube?
Bo chciał sprawdzić, czy ma buga, czy może rzeczywiście coś ominął?
Grałem w jedynke i tam przeważnie starczało przejść raz. Dwa razy to max! Teraz sprawa jest trudniejsza bo levele są 10 razy dłuższe i ponowne przejście jest bardzo, bardzo nudne i żmudne - po 2 razie miałem dosyć i przechodziłem po raz 3 razem z solucją wideo - jak się okazało gra zrobiła mnie w c*uja! W jedynce gdy przechodziło się planszę po raz drugi zamiast butelek z expem były butelki z maną, więc można było tak jakby zdobyć je drugi raz - w tej części many nie ma i tak nie można...
Jaki jest sens przechodzić gre na 100% z pomocą yt? Żaden, ale w tym przypadku byłem przekonany, że to wina gry i jak widać się nie myliłem :/
To wina twórców gry.
Skoro jestes przekonany, ze to blad, to nagraj jak przechodzisz ten poziom i napisz posta na forum gry. Tworcy wypuszcza patcha albo (co bardziej prawdopodobne) nakieruja cie na ostatnie butelki.
Nakierowanie nic nie da bo nic tam nie ma! Ew. jakiś patch... ale to pewnie też odpada bo gra już nie jest nowa a dla 1 osoby nie kiwną nawet palcem.